Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Kusturica és Johnny Depp ismét együtt forgat

Kusturica és Johnny Depp ismét együtt forgat

2009. 12. 07.

Egyre sűrűbb Johnny Depp naplója, hiszen múlt héten a balkán talán legelvetemültebb rendezője is megegyezett a sztárral - egy mexikói legendáról fognak együtt forgatni.

Emir Kusturicáról legtöbbeknek a Macska-jaj ugrik be (nem hiába), de a sok-sok bizarr balkánmese mellett Amerikában is bemutatta, hogyan tudja érvényesíteni egyéni látásmódját. Erre először 1993-ban vállalkozott a többszörös díjnyertes Arizonai álmodozókkal, aminek a főszereplője pont a fiatal Johnny Depp volt.
A színész és a rendező rajongóinak jó hír, hogy 2011-ben ismét együtt dolgoznak, mégpedig Carlos Blake The Friends of Pancho Villa című regényének adaptációján. A híres mexikói forradalmáról szóló film címszerepét Depp vállalta el, ám arra még nem derült fény, ki lesz a mozgóképes alkotás másik főszereplője, ugyanis Kusturica Seven Friends of Pancho Villa and the Woman with Six Fingers címmel jelentette be a munkálatokat. Néhányan megszellőztették, hogy Salma Hayek fog feltűnni a hatujjú nő szerepében – és csak remélni tudjuk, hogy igazak a híresztelések...
 

Kommentek