Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Ők adják át az idei Golden Globe díjakat

Ők adják át az idei Golden Globe díjakat

2010. 01. 06.

Mel Gibson, Sophia Loren és Gerard Butler is megtiszteltetésben részesült: csatlakozhattak a díjakat átadó színészgárdához. A 300 sztárja örülhet, hogy nem a dutyiból kell végignéznie a díjátadót...

Január 17-én adják át az idei Golden Globe díjakat, a jelölteket már tudjuk (a jelöltek listája ITT). Lassan kezd összeállni a díjátadók névsora, és bizony tele van ismert sztárokkal.
Kedden csatlakozott a csapathoz Mel Gibson, Gerard Butler és Sophia Loren. Gibson legújabb filmjét, az Edge of Darkness-t még január végén bemutatják a mozik (előzetes itt), így jól jön egy kis reklám az idősödő sztárnak.
Sophia Loren megjelenésének mindenki örül, hiszen a háromszoros Globe-jelölt dívát nemrég választották a világ legismertebb női sztárjává. Butler pedig örülhet, hogy ejtették ellene a vádakat: tavalyelőtt egy fotós gépét törte szanaszét, és megfenyegette, ha tovább követi az éjszakában, megöli. Fél évre is lecsukhatták volna – nem tették, boldog a 300 sztárja, és díjat ad át.
További biztos átadók: Jennifer Aniston, Halle Berry (aki nemrég új, rövid, göndör hajat nyíratott magának) Colin Farrell, Matthew Fox, Nicole Kidman, Julia Roberts, Mickey Rourke és Sam Worthington.

Kommentek