Filmek a hangulatodra szabva

Rosszul sült el a színész poénja

@Sherlock Holmes 2010. 01. 10.

A Sherlock Holmes "örökösnője" perrel fenyegetőzik, miután az új Guy Ritchie film főszereplője a detektív homoszexualitásával viccelődött.

Miután bemutatták a leghíresebb magándetektív történetét újjáélesztő filmet (kritikát és az előzetes itt!) néhányan ugyan élcelődtek azzal, hogy Sherlock és híressé vált szárnysegédje, Watson között láthatólag több van, mint barátság. Ám az örökösnél az verte ki a biztosítékot, hogy a főszereplő is megengedte magának az efféle viccelődést.
 
„Remélem ez csak Robert Downey Jr. feketehumorának legújabb megnyilvánulása” – összegezte véleményét Andrea Plunket arról, amit a Sherlock Holmes-t alakító botrányhős művelt az egyik amerikai talk-showban.
 
A hölgy Conan Doyle műveinek örököse, így nem ártana, ha az új Holmes-film rendezője, Guy Ritchie rászólna a hóbortos sztárra: fogja vissza magát, és ne fecsegjen össze-vissza Sherlock Holmes szexuális hovatartozásáról!
 
„Ha az alkotók erőltetni fogják ezt a szálat, nem járulok hozzá a további filmekhez. Nem a homoszexuálisok ellen vagyok, hanem azok ellen, akik nem tisztelik Sherlock Holmes figuráját” – mondta Andrea Plunket.
 
A film vetítési időpontjait ITT találod!

Kommentek