Filmek a hangulatodra szabva

Hát ez mi, ha nem szerelem?

2010. 02. 14.

Azt, hogy a sármos skót színész szándékai komolyak, világosan jelzi a tény, hogy a színésznő születésnapi partijára egy hónap alatt "gyatyába rázta" magát.

Amióta Jennifer Aniston és Gerard Butler közös filmet forgattak (a Bounty Huntert) állandóan együtt mutatkoznak, ölelgetik egymást, és a Golden Globe-on például egy időre fel is szívódtak...Ám továbbra is titkolják, pontosan mi van közöttük.
 
Azt, hogy a sármos skót színész szándékai komolyak, világosan jelzi az a tény, hogy  feltűnően gyorsan "gyatyába rázta" magát. Butler úgy látszik, komolyan gondolja, hogy becserkészi Jennifer Anistont. A színésznő Mexikóban tartott szülinapi partija kedvéért 2 hét alatt adott le 10 kilót! (Fotókért Klikk ide!)
 
Jennifer Aniston 41. születésnapját Mexikóban ünnepelte barátnőivel és „teljesen véletlenül” Butler is feltűnt a színen - nem is akárhogyan...Január közepén még tekintélyt parancsoló pocakkal hódított, ám a mexikói parti képei azt bizonyítják, hogy egyhónap alatt visszanyerte a 300-ban megismert harcos alakját.
 
Az afférról továbbra sincs megerősített információnk, de szinte mindenki biztos abban, hogy heteken belül kiderül, mi is folyik Aniston és Butler között.
 
Jennifer Aniston mexikói születésnapjáról készített fotókért klikk ide!
 

Kommentek