Filmek a hangulatodra szabva

Bootsie Quartet, Esclin Syndo, Cadik

2010. 03. 10. Forrás: EXIT Szerző: EXIT print

DJ Bootsie zenéjéről durva szuperlatívuszokat lehetne kanyarítani, hiszen neves külföldi kiadónál dolgozva, tördelt ütemekre felhúzott hiphopban „énekli” meg a nagy büdös magyar valóságot, és nem is akárhogy – de ő a lényével hárít minden ilyen kirohanást.

Ettől pedig nyilván még szimpatikusabb lesz, mert ha egy fontos figura még visszafogott is, az nyerő kombináció. Ehelyütt persze nem a személyiségéről kell hosszan értekeznünk, úgyhogy maradjunk csak annyiban: Bootsie egy fontos figura. Fontos volt már régebben is, de főleg az lett a tavalyi, Holidays in the Shade című, elektrós és dzsesszes, de Latinovits-szavalással, rappel és népzenével is felütött lemezével, ami érezhetően nemcsak azért kapott egyöntetűen jó kritikákat, mert szeretünk hazabeszélni, hanem azért, mert tényleg emlékezetes anyag.
 
A megjelenés óta az albumot Bootsie már többször prezentálta élőben is a kvartettjével, és most egy különleges, erre az alkalomra készülő vetítéssel, továbbá az Esclin Syndóval és Cadikkal megtámogatva a Millenárison is megteszi ezt a DigiTrendek programsorozat keretében – amelynek a napokban egyébként rajta kívül olyan vendégei lesznek még, mint a szerdán színpadra lépő Jojo Mayer. Illusztris társaság, de emberünk legfeljebb annyiban lóg ki, hogy ő az a szerény fazon.

– Band –

Bootsie Quartet, Esclin Syndo, Cadik
  2010 március 12. 20h

Millenáris
  Belépő: 1000 Ft

Kommentek