Filmek a hangulatodra szabva

Sorozatszerepért könyörög Javier Bardem

Az Oscar-díjas színész jövőre a tévénézők kedvencévé válhat, ugyanis az idei sorozatszezon legsikeresebb újonca, a Glee következő évadjában kap - nem is akármilyen - szerepet.

Javier Bardemet nagyra tartja Európa és Amerika is. A 41 éves színész miután besöpörte a legfontosabb fesztiváldíjakat (Velence, Cannes, stb.) két éve a Nem vénnek való vidékkel az Egyesült Államokban is felért a csúcsra, és elhozta a legjobb színésznek járó Oscart és az Aranyglóbuszt is.
 
Az Oscar-díjas színész egy hét alatt megnézte a Glee összes részét, majd felhívta a sorozatot jegyző Ryan Murphy-t, hogy szívesen alakítana benne rock-sztárt. Bardem saját bevallása szerint annyira beleszeretett az éneklős tinisorozatba, hogy egy hét alatt végignézte az egészet, majd felhívta Ryan Murphy-t, a sorozat főnökét, hogy találjon neki is valami szerepet. Mivel Murphy-vel nemrég fejezte be az Eat Pray Love c. dráma forgatását, és igen jó barátságot ápolnak, Javier egy spanyol rockzenészt fog alakítani jövőre a sorozatban.
 
„Óriási rock-bulit fogunk csapni! Behozzuk a heavy metalt a sorozatba, sőt abból is a legrosszabbat, a spanyol heavy metalt!” – mesélte nevetve a spanyol színész.
 
►Friss híreinket ITT találod!

Kommentek