Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Folytatódik a híres színészeket felvonultató sorozat

Folytatódik a híres színészeket felvonultató sorozat

2010. 07. 29.

Az amerikai F/X csatorna ugyan elkaszálta a szövevényes drámasorozatot, ám hirtelen megjelent a DirecTV és megvásárolta a jogokat. Úgyhogy mégis folytatódik a Hatalom hálójában című, híres színészeket felvonultató sorozat.

A Glenn Close főszereplésével készült többszörösen díjnyertes sorozat rajongói már szomorúan elkönyvelték, hogy véget ér az utóbbi évek egyik legkomplexebb tévés produkciója. A napokban azonban kiderült, hogy a Hatalom hálójában a DirecTV-n folytathatja karrierjét.
 
 
Az új csatorna szóvivője szerint a tévétársaságot nem érdekelte, hogy a díjnyertes Hatalom hálójában túl komplex az átlagos tévénéző számára, és a viszonylag magas gyártási költség mellett nem hoz elég nézőt, egyszerűen egy „kiváló drámasorozatot akartak vásárolni”.
 
Az ígéret szerint két tízrészes évad fog készülni Glenn Close és Rosie Byrne főszereplésével, és mivel műholdas adóra kerül a sorozat, nem kell reklámszüneteket sem ékelni az epizódokba, sőt, az eddigi cenzúra béklyója sem köti őket többé. Ez azt jelenti, hogy a megszokott 42 perces részek helyett jövőre már egyórás epizódokkal számolhatunk, illetve sokkal „szókimondóbb és szexibb lehet a sorozat, mint valaha” – nyilatkozta a Hatalom hálójában egyik készítője.
 
 

Kommentek