Filmek a hangulatodra szabva

Gamer - Játék a végsőkig

Gerard Butler szerepeiben a végletek embere: hol véresen brutális, máskor pedig halálian szórakoztató. A Gamer – Játék a végsőkig című utópisztikus akció - sci-fi-ben ismét előbbi arcát mutatja meg.

A nem is olyan távoli jövőben a játék- és szórakoztatóipar egy rémisztő új hibriddé fejlődött: az „elmeirányítás technológiájával” emberek irányítják hús-vér embertársaikat többszereplős online játékokban. A széles körben elterjedt és igencsak vitatott programok szülőatyja, a már visszavonult milliárdos, Ken Castle (Michael C. Hall) legújabb agyszüleménye egy új lövöldözős játék, a ˝Slayers˝ (Gyilkosok), mely olyan hatást kelt, mintha az irányító maga lenne a programban szereplő harcos.
 
A félelmetes játék lehetővé teszi, hogy világszerte több millió ember élő adásban élhesse ki gyilkos fantáziáját, fegyenceket használva avatárként, kiknek halálukig kell küzdeniük. A brutális ˝Slayers˝ játék legnagyobb kultikus hőse Kable (Gerard Butler), akit a fiatal játékos, Simon irányít minden kihívásnak eleget téve, hogy hétről hétre Kable legyen a győztes. A modern kor gladiátorának, kit elhurcoltak családjától, bebörtönöztek, és akarata ellenére harcra kényszerítenek, túl kell élnie a megpróbáltatásokat, hogy elszökhessen. Ki kell szabadítania családját, vissza kell nyernie személyiségét, és nem utolsó sorban meg kell mentenie az emberiséget Castle kegyetlen technológiájától.
 
Gamer (2009)
Hossz: 91 perc
Megjelenés: 2010. július 20.
 
Rendező: Mark Neveldine, Brian Taylor
Szereplők: Gerard Butler (Kable), Amber Valletta (Angie), Michael C. Hall (Ken Castle), Kyra Sedgwick (Gina Parker Smith), Logan Lerman (Simon)
 
Kép:
1.85:1 (16:9)
Hang:
magyar - DD 5.1, angol - DD 5.1
Felirat:
magyar, angol, English
Extrák:
Közvetlen jelenetválasztás, Mozielőzetes, Interaktív menük, Bónusz mód
 
Kiadó: Gamma Home Entertainment

Kommentek