Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Pótolja a gimnáziumi kalandokat a hollywoodi színésznő

Pótolja a gimnáziumi kalandokat a hollywoodi színésznő

2010. 10. 04.

A szőke színésznő vad gimnazistát alakít legújabb filmjében, pedig a valóságban sosem járt iskolába. 11 évesen ugyanis rábírta a szüleit, hogy költözzenek Hollywoodba, mert elhatározta, hogy híres színésznő lesz belőle...

A 22 éves, folyamatosan foglalkoztatott színésznő kiválóan játssza a gimi rút, kívülálló kiskacsáját, akiből – megfelelni igyekezvén egyre romló hírének – a suli legvadabb nője válik. Pedig a Emma Stone a valóságban sosem járt iskolába. 11 éves volt, amikor rávette a szüleit, hogy költözzenek Hollywoodba, mert elhatározta, hogy híres színésznő lesz belőle.
 
A családja, úgy látszik, hitt neki, hiszen nemcsak a világ filmgyártásának legközepébe költöztek, hanem ki is vették őt a suliból, hogy az ne zavarja művészi pályafutását. A kis Emma magántanuló lett, és várt. Kapott is apróbb feladatokat, de az első igazi szerepre 2007-ben a Superbad - Avagy miért ciki a szex c. vígjátékban volt, éppen akkor, amikor úgyis befejezte volna a gimnáziumot.
 
Az azóta világsztárrá lett színésznő most, a (nálunk október 28-án debütáló) Könnyű nőcske című komédia gimnáziumi jeleneteiben pótolhatja mindazt, amit az igazi suliban elmulasztott.
Kommentek