Filmek a hangulatodra szabva

Végrehajtók

@Végrehajtók 2010. 10. 04.

Jude Law és Forest Whitaker utópisztikus sci-fije ugyan a magyar mozikba nem jutott el, szeptember végétől viszont DVD-n pótolhatják lemaradásukat a műfaj szerelmesei.

A Végrehajtók sztorija szerint a nem túl távoli jövőben bárki kedve szerint tuningolhatja testét, és az elfáradt, sérült szerveit mesterséges példányokra cserélheti. Csak az a bibi, hogy ezek a testrészek drágák, és ha az új tulajdonos nem fizeti időben a részleteket, akkor a vadonatúj szervek visszakerülnek a gyártóhoz. A végrehajtók munkája pedig sok-sok vérrel és fájdalommal jár...
 
Jude Law játssza Remy-t, az egyik legjobb végrehajtót. Mikor egy munkabaleset következtében új szívre lesz szüksége és ő maga sem tudja rendezni az ezzel járó tartozást, egykori társát, Jake-et (az Oscar-díjas Forest Whitaker) küldik ki, hogy tépje ki új szívét. Most, hogy az üldözőből üldözött lett, Remy csatlakozik Beth-hez (Alice Braga - Legenda vagyok), hogy együtt meneküljenek tovább a végrehajtók elől, miközben több ezer sorstársuk hősévé válnak.
 
 
Hossz: 115 perc
Megjelenés: 2010. szeptember 30.
Kiadó: Select Video
 
Rendező: Miguel Sapochnik
Író: Eric Garcia, Garrett Lerner
Szereplők:
Jude Law (Remy)
Liev Schreiber (Frank)
Forest Whitaker (Jake Freivald)
 
Kép: 2.35:1 (16:9)
Hang: magyar - DD 5.1, angol - DD 5.1, orosz - DD 5.1
Felirat: magyar, angol hk., észt, lett, litván, ukrán
Extrák:
- "Kitépett jelenetek"
-  A szakszervezet reklámfilmjei 
-  Testközelben a speciális effektusok 
-  Audiokommentár (Miguel Sapochnik rendező, valamint Eric Garcia és Garrett Lerner írók közreműködésével)
 

Kommentek