Filmek a hangulatodra szabva

Nagyfiúk

2010. 11. 22.

Ki akarsz kapcsolódni? Nevetni szeretnél? Nem óhajtasz semmiben igazán elmélyedni? Akkor ez a film Neked való! Garantáltan, másfél óra, önfeledt, felületes szórakozás vár Rád! A DVD változat jóvoltából ráadásul arra is fény derül, hogyan jött össze a parádés szereposztás.

Adam Sandler, mint általában az összes filmjében, most is a hóbortos, de intelligens figurát alakítja, csak ezúttal meg van spékelve a gazdag és sikeres hollywoodi ügynök érzetével is. Kevin James, a kedves, szeretetreméltó, örök vesztes. Chris Rock, a papucsférj. Meg az elmaradhatatlan fekete bőrű barát, hiszen mi lenne az amerikai családi vígjátékokkal nélkülük, a jogi és faji esélyegyenlőség virágkorában. Rob Schneider a kötelező infantilis alak, David Spade pedig a szívtipró, a megrögzött agglegény. És kész is a szuper csapat! A frenetikus ötös, akik generálják a poénokat, és az eseményeket!

Ez a film, a jól bevált családi vígjátékok receptje alapján készült. Kell hozzá egy nagy adag családi érzés, a szép feleséggel és az égetni valóan rossz kölykökkel. Csipetnyi szexualitás, az elővillanó női combok és keblek jegyében. Ezt meg kell fűszerezni még jó sok hasra eséssel, némi altesti humorral, meg leheletnyi tanulsággal, amiben ott pislákol a szeretet tüze.

De ilyen is kell! Elvégre nagyfiúk vagyunk már, és nem mondhatjuk azt, hogy örökké csak elmélkedni vagy sírni vágyunk. Fölösleges hazudni! Néha le kell öblíteni egy-egy vicces koktéllal a keserű szájízt!

Nagyfiúk - Grown Ups
 
Színes amerikai vígjáték
Hossza: 98 perc
2010
Dolby Digital
Kiadó: InterCom

Rendező: Dennis Dugan

Főszereplők: Adam Sandler (Lenny Feder)

Salma Hayek (Roxanne Chase-Feder)
Kevin James (Eric Lamonsoff)
David Spade (Marcus Higgins)
Chris Rock (Kurt McKenzie)
Rob Schneider (Rob Hilliard)

Kép: 1.85:1 (16:9)
Hang: magyar - DD 5.1, angol - DD 5.1, cseh - DD 5.1, lengyel - surround, orosz - DD 5.1, török - surround
Felirat: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, görög, hindi, horvát, ivrit, izlandi, lengyel, litván, román, szerb, szlovák, szlovén, török

Extrák: Közvetlen jelenetválasztás, Interaktív menűk, Bakiparádé, Előzetesek, A nevetés ragályos (Kisfilm), A szereposztás


Megjelenés: 2010. november 17.

Kommentek