Filmek a hangulatodra szabva

Filmelőzetesek a Super Bowl-on

2011. 02. 10.

Íme a legújabb tévészpotok: Spielberg Terra Novája, az új Karib-tenger kalózai opusz, Amerika Kapitány és a Transformers 3.

Az Egyesült Államok egyik legnézettebb televízió műsora a Super Bowl, az NFL amerikaifoci-bajnokság nagydöntője, melyben a játékszünetek idején vetített reklámokat is jóval többen nézik, mint általában. Ezekre a reklámblokkokra számos amerikai filmstúdió készül bemutatandó filmjeik 30-60 másodperces tévészpotjával. Íme a Terra Nova, az Amerika kapitány, az új Karib-tenger kalózai film és a Transformers 3.szpotjai.
 
Terra Nova

Steven Spielberg új televíziós sorozatában a Shannon család 2149-ből a 80 millió évvel ezelőtti prehistorikus Földre utaznak vissza, hogy csatlakozzanak a Terra Nova nevű kolóniához, és együtt felépítsenek egy új civilizációt.
A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

A franchise negyedik részének előzetese Rob Marshall rendezésében Penélope Cruzzal, sellőkkel, zombikkal, Fekete Szakállal, és az üvöltő Johnny Deppel. A hazai mozikban májustól látható.
Amerika Kapitány: Az első bosszúálló

A második világháború elején született Marvel szuperhős történetében a gyenge fizikumú Steve Rogers testét egy titkos kísérletsorozat során a tökéletességig megerősítették, így vette fel a harcot a nácik ellen. A filmet augusztusban tervezik bemutatni itthon.
Transformers 3.

Michael Bay legújabb gigarobotos akciófilmjének látványosra sikeredett a szpotja. Három autó karamboljából pillanatok alatt összeáll egy robot. 

Kommentek