Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Michelle Pfeiffer is szerepel a Dark Shadows-ban

Michelle Pfeiffer is szerepel a Dark Shadows-ban

2011. 02. 22.

Az ex-Macskanő visszavonult földbirtokosnő alakít majd Tim Burton új filmjében, melyhez Helena Bonham Carter is csatlakozott.

Korábban már hírt adtunk róla, hogy a gótikus történetek mestere, Tim Burton (Alice Csodaországban) filmet forgat a hatvanas évek vámpíros sorozatából, a Dark Shadows-ból. A főhős Barnabas Collins figuráját Johnny Depp kelti életre, Eva Green boszorkány lesz, de szerepet kapott Jackie Earle Haley és Bella Heathcote is.

Most két új névvel bővült a szereplők listája: Michelle Pfeiffer és Helena Bonham Carter csatlakozott a stábhoz. Pfeiffer korábban már dolgozott együtt Burtonnel, az 1992-es Batman visszatérben a Macskanőt alakította. Most Elizabeth Collins Stoddardot, a Collins-klán visszavonultan élő matriarkáját játssza el. A természetfeletti történet az ő hatalmas birtokán játszódik.

Nem meglepetés, hogy a rendező élet- és munkatársa, Helena Bonham Carter is szerepet kapott a filmben. A Burton-filmek állandó színésznője most Dr. Julia Hoffman pszichológust alakítja, aki ritka vérbetegségek szakértője, és segít megfejteni Barnabas Collins vérszomjának rejtélyét.
 

Kommentek