Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Scorsese brókerfilmet forgat Leonardo DiCaprióval

Scorsese brókerfilmet forgat Leonardo DiCaprióval

2011. 02. 24.

A színész lecsúszott, drogos brókert alakít a Wolf of the Wall Street című, valós történeten alapuló filmben.

Martin Scorsese tele van tervekkel. A Deadline híre szerint miután befejezi a jelenleg futó 3D-s Hugo Cabret utómunkálatait, majd leforgatja Silence című filmjét Benicio del Toróval a főszerepben, máris nekilát, hogy megvalósítsa régi tervét, a Wolf of the Walls Street című filmet.

Erre a projektre a rendező és a főszereppel megkínált Leo DiCaprio évek óta készül, ám a Warner és a Paramount stúdiók jogi csatározása miatt előbb inkább a Viharszigetet forgatták le. Felmerült az a lehetőség is, hogy a Wolf… rendezői székébe Ridley Scott ül, mert Scorsese további tervei miatt úgy gondolta, nem lesz ideje rá. A fent említettek mellett ott lebegett a The Irishman című maffia-memoár, és az I Heard You Paint Houses, Robert De Niro, Al Pacino és Joe Pesci főszereplésével. Időközben azonban Scott elkötelezte magát a Prometheus mellett, Scorsese pedig úgy döntött, mégis maga rendezi meg a wall street-i történetet.

A jelenleg Clint Eastwooddal Hoover-életrajzot forgató DeCaprio brókert alakít a Wolf of the Wall Streetben, akin eluralkodik drogfogyasztása és kemény partiéletmódja, és elindul lefelé a lejtőn. A film Jordan Belfort visszaemlékezésein alapul, aki 22 hónapot ült egy szövetségi börtönben tőzsdei manipulációért.

A Silence című film egyébként szintén régóta érlelődik Scorsese fejében. A Del Toro, Daniel Day-Lewis és Gabriel Garcia Bernal trió szereplésével készülő film jezsuitákról szól, akik a 17. században Japánba mennek téríteni és megtalálni mentorukat.

 

Kommentek