Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Ki lesz Matt Damon utódja a Bourne Legacy-ben?

Ki lesz Matt Damon utódja a Bourne Legacy-ben?

2011. 03. 04.

A Bourne-franchise új részét Tony Gilroy rendezi. Jake Gyllenhaal, Garrett Hedlund vagy Tobey Maguire lehet az új főhős.

Mint ismeretes, az utolsó két Bourne-film rendezője, Paul Greengrass nem vállalta az új rész rendezését, ezért az ikonikus főszereplő, Matt Damon kiszállt a projektből. Egy ideig folyt a huzavona, hogyan folytassák a sikeres franchise-t, ám mivel a rendezői székbe a Michael Clayton című thriller rendezője, és a Bourne-ultimátum forgatókönyvírója, Tony Gilroy került, új főszereplő után kellett néznie.

A legfrissebb hírek szerint folyik a lehetséges főszereplők tesztelése. A potenciális befutók között olyan sztárok bukkantak fel elsőként, mint Jake Gyllenhaal, Garrett Hedlund és Tobey Maguire. A hosszabb listán szerepel még Josh Hartnett, Paul Dano, Michael Fassbender and Alex Pettyfer neve is, valamint Taylor Kitsch és Kellan Lutz.

A Universal stúdió fejesei valószínűleg izgatott várják a rendezői döntést, ami reményeik szerint garantálja, hogy a franchise sikerszériaként folytatódik.
 

Kommentek