Filmek a hangulatodra szabva

Tarantino Will Smith-t akarja új filmjébe

2011. 05. 16.

Samuel L. Jackson szereplése szintén várható a spagetti westernben.

Kezd összeállni Quentin Tarantino következő filmjének szereplőgárdája. A Django Unchained stáblistájára a legfrissebb hírek szerint felkerülhet Will Smith neve is, állítja a The Hollywood Reporter.
 
Hivatalos felkérés még nem történt, de igen valószínű, hogy a színész és a rendező megegyezésre jut. Ha így lesz, Smith alakítja majd a film főhősét, egy felszabadított rabszolgát, aki hazafelé tart, hogy újra együtt lehessen még rabszolga feleségével. Társául szegődik egy német fejvadász, aki kiképezi a gonosz ültetvényes elleni harcra. Ez a fegyveres német nem más lesz, mint a Becstelen Brigantyk egyik főhőse, Christoph Waltz, ugyanis Tarantino a szerepet kifejezetten neki írta.

A további szereplőket illetően nem érheti a rendező rajongóit váratlanul, ha Samuel L. Jacksont is látják majd a filmben, veti fel az Empire Online. A színész Stephent, a manipulatív rabszolgát alakíthatja, aki a rossz fiú Calvin Candie-nek dolgozik.
 
Tarantino még nem döntötte el, melyik stúdió kezelje a film nemzetközi jogait. A forgatás ősszel kezdődhet, az USA valamelyik déli államában, feltehetően Louisianában.
 
 
Forrás: The Hollywood Reporter, Empire Online
 
 

Kommentek