Filmek a hangulatodra szabva

Csúcshatás

2011. 08. 27.

Mi lenne, ha napi egy gyógyszer beszedésével zsenivé válnánk? Drogos akcióthriller a Másnaposok szépfiújának főszereplésével.

Bradley Cooper és Robert De Niro a főszereplői a Csúcshatás című lebilincselő akcióthrillernek, amelyben egy sikertelen író életét fenekestül felforgatja egy szupertitkos "intelligens gyógyszer". Segítségével teljes agykapacitását kihasználja, és önmaga tökéletes verziójává válik. Rendkívüli képességeire azonban olyanok is felfigyelnek, akiket kétes szándékok vezérelnek, és hamarosan a túlélése a tét ebben az izgalmas és provokatív filmben.
 
Az első könyvén vajúdó Eddie (Bradley Cooper) lepusztultan tengeti életét New Yorkban. Lakása mocskos, csinos barátnője (Abbie Cornish) éppen elhagyja, amikor az utcán belefut ex-sógorába, aki látva állapotát, megkínálja egy fejlesztés alatt álló, titkos bogyóval, ami az agykapacitást növeli. Eddie elfogadja az ajándékot, és megváltozik az élete.
 
A gond csak az, hogy a gyógyszert nem elég egyszer bevenni, így másnap már jelentkezik is a következőért, de igényével nincs egyedül. Hamarosan nagyon kemény világban találja magát, ahol a tét minden elképzelhetőnél magasabb.
 
Neil Burger filmje trippes hullámvasúthoz hasonlóan utaztatja a nézőt a szakadt kínai negyedtől az aranyéletbe. Egyfelől Eddie fejlődéstörténetét nézhetjük végig, másfelől egy menedzserdrog lélektani reklámfilmjét láthatjuk a szárnyalástól a leépülésig és vissza, harmadrészt kemény thrillert kapunk, melyben az ellenérdekeltek, például az orosz maffia egyre csúnyább eszközöket vet be.

Az erős, többsíkú történet, a filozófiai probléma, a főszereplő trió, Bradley Cooper, Abbie Cornish és a pénzügyi gurut alakító Robert de Niro játéka, és az izgalmas operatőri munka együttesen egy izgalmas, lendületes filmmé állt össze. Sokkal jobb, mint amit vártunk!
 
A DVD ITT megrendelhető!

Csúcshatás - Limitless

Színes amerikai akcióthriller
2011
105 perc
Forgalmazó: Pro Video Film

Rendező: Neil Burger

Szereplők: Bradley Cooper (Eddie Morra)
Robert De Niro (Carl Van Loon)
Abbie Cornish (Lindy)
Johnny Whitworth (Vernon Gant)
Robert John Burke (Pierce)
Tomas Arana (Tan Coat)
Anna Friel (Melissa)


Képarány: 16:9

Szinkron nyelv: magyar Stereo, angol DD 5.1, angol Stereo

Felirat nyelv: magyar, román

Extrák: -Interaktív menük
-Közvetlen jelenetválasztás

Kommentek