Filmek a hangulatodra szabva

Szilveszter éjjel

@Szilveszter éjjel 2011. 12. 08.

Hogyan telik az év utolsó napja New Yorkban? Sztároktól hemzsegő romantikus szirupkoktél a Micsoda nő és a Valentin nap rendezőjétől.

Az egy nap alatt játszódó, sok szálon futó romantikus mesék koronázatlan királya az Igazából szerelem című film, amelynek sikerét megirigyelve az amerikai Garry Marshall rendező tavaly már meglengette a kaszát a témában. Új filmjével dupláz, csak éppen Valentin napja helyett Szilveszterkor játszódnak az események, Los Angeles helyett pedig New York a helyszín.
 
Lássuk csak, ki mindenkit sikerült megnyerni az ügynek. A női oldalon Halle Berry (csinos doktornő), Jessica Biel (szülés előtt álló kismama), Michelle Pfeiffer (terjedelmes kívánságlistával), Hilary Swank (szóvivőként), Sarah Jessica Parker (makrancos tinilánnyal), Katherine Heigl (pofon vágja Jon Bon Jovit), Sofia Vergara (drukkol a pofonhoz), Lea Michele (liftben reked Ashton Kutcherrel).
 
A férfifelhozatal pedig a már említett rocksztár és Demi Moore frissen lelépett exe mellett Zac Efron (biciklis futár), Josh Duhamel, Ludacris, Til Schweiger, valamint egy igazi meglepetés, Robert de Niro, aki szerint nincs jobb élmény, mint a New York-i Szilveszter.

A film a szerelmet, a reményt, a megbocsátást, a második esélyt és a friss kezdetet ünnepli, és erre terápiás célzattal sokaknak szüksége lehet. A plázabeli anyagbeszerző pankráció helyett.

Kinek ajánljuk? Aki szereti az all-star romantikus filmeket.

Kinek nem ajánljuk? Aki évek óta átalussza a Szilvesztert.

 
 Szilveszter éjjel - New Year’s Eve

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték
2011
120 perc
Forgalmazó: InterCom

Rendezte: Garry Marshall

Szereplők: Zac Efron (Paul)
Jessica Biel (Tess)
Hilary Swank (Claire Morgan)
Lea Michele (Elise)
Robert De Niro (Stan Harris)
Josh Duhamel (Sam)
Sofía Vergara (Ava)
Michelle Pfeiffer (Ingrid)
Ashton Kutcher (Randy)
Abigail Breslin (Hailey)
Katherine Heigl (Laura Carrington)
Sarah Jessica Parker (Kate)
Alyssa Milano (Melanie Cambridge)


Hazai premier: 2011. december 8.
 

Kommentek