Filmek a hangulatodra szabva

Másnaposok 2

2012. 01. 20.

Nem mindegy, mit és mennyit fogyaszt az ember, mert egy sör vagy egy sor tudatmódosító szer után mégsem ugyanaz néz másnap a tükörbe.

Ezt a furcsa, amnéziás állapotot állította Todd Phillips kultikussá vált vígjátéka középpontjába egy elfajult legénybúcsú kerettörténetébe ágyazva. Most második alkalommal süti el a poént, ám ezúttal az egzotikus Bangkokban játszódik a menet. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) és Doug (Justin Bartha) az egzotikus Thaiföldre utaznak Stu esküvőjére. Hol itt a gond? Díjnyertes sikervígjátéka sziporkázóan humoros folytatásában Todd Phillips rendező rátesz még egy lapáttal: Las Vegas semmi volt ahhoz képest, ami Bangkokban történik!
 
A forgatókönyv gyakorlatilag ugyanaz pepitában, mint első alkalommal: ébredés ismeretlen helyen, nyomozás egy eltűnt csapattag után, és felbukkanó gengszterek követelnek rejtélyes dolgokat. Már nem lepődünk meg az eseményeket továbbgördítő cetliken, beugró emlékfoszlányokon, és azon sem, hogy Chow ismét felbukkan.

Akad bőven új elem a hely adottságainak megfelelően, Bangkok forgataga, cigiző majom, buddhista szerzetes, és az éjszaka legkeményebb pillanatai ki máshoz, mint a ladyboyokhoz köthetők. Működik a mozi, még ha kissé slendrián módon dolgozták ki egyes fordulatait. Főként Stu és a szociopata Alan figurája domborodik ki, és ismét Phil képezi a normalitás írmagját. A 100 perc szórakozás garantált, és az is, hogy a film után bőven lesz képanyag, ami bevillanjon.
 
A DVD itt megrendelhető!
 
Másnaposok 2. - The Hangover Part II
 
Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték
2011
100 perc
Forgalmazó: Pro Video Film

Rendező: Todd Phillips

Szereplők: Bradley Cooper (Phil Wenneck)
Zach Galifianakis (Alan Garner)
Ed Helms (Stu Price)
Justin Bartha (Doug Billings)
Ken Jeong (Mr. Chow)
Juliette Lewis (Heidi)
Paul Giamatti (Kingsley)
Jamie Chung (Lauren)
Todd Phillips (Mr. Creepy)

Képarány: 16:9

Szinkron nyelv:
magyar DD 5.1, angol DD 5.1

Felirat nyelv:
magyar, angol

Extrák:
-Interaktív menük
-Közvetlen jelenetválasztás
-Bakiparádé
 
 
 
 
 
 
 

Kommentek