Filmek a hangulatodra szabva

Szerencsecsillag

@Szerencsecsillag 2012. 04. 20.

Itt az idő, hogy az iraki veteránok is rendelkezzenek romantikus filmmel.

Nem is akármilyennel, a főszerepben Zac Efronnal, a Szerelmes hangjegyek sztárjával, minden tinilányok bálványával. A történettől nem áll távol a sablonosság: a férfi Irakban talál egy fotót, rajta egy szép fiatal nővel, a hátán pedig egy üzenettel.

Ami, úgy fest, megmenti az életét. Hazatérve az obsitos elhatározza, ha törik, ha szakad, megtalálja a nőt. Így is lesz, de a tündérmese tündérének van egy tündéri kisfia. A férfi nem meri elmondani, mi is hozta a házba, inkább elvállal egy állást, és lassan, de biztosan közelebb kerül megmentőjéhez.

De ember tervez, a hollywoodi dramaturgia végez, vagy legalábbis betold fél óra konfliktust a vége felirat elé, hogy a néző kicsit érzelmileg meg legyen dolgozva. Aztán rózsaszín galambpár csücsül le a két főhős szívének csordultig teli csücskére.

Kinek ajánljuk: akinek a szíve nagyon átfázott az áprilisi hűvös-szeles időben

Kinek nem: akiknek már megvolt a heti hazugságadagjuk, akik láttak már plasztikázott fejű háborús sebesültet esküvői képen szem, fül, haj nélkül, akik látták menyasszonya kútmélységű csüggedt tekintetét, akik már megcsömörlöttek a kutya-gyerek-háború kombinációtól.

Szerencsecsillag - The Lucky One

Színes, feliratos, amerikai filmdráma
2012
101 perc
Forgalmazó: InterCom

Rendező: Scott Hicks

Szereplők: Zac Efron (Logan Thibault)
Taylor Schilling (Beth Clayton)
Blythe Danner (Nana)
Jay R. Ferguson (Keith Clayton)
Riley Thomas Stewart (Ben Clayton)
Joe Chrest (Moore)
Adam LeFevre (Clayton bíró)
Robert Hayes (Victor)
Courtney J. Clark (Logan nővére)

Hazai premier: 2012. április 19.

Kommentek