Filmek a hangulatodra szabva

Tarolt az Elrabolva 2.

2012. 10. 17.

Liam Neeson thrillerére vették a legtöbb jegyet.

Liam Neeson új filmje, az Elrabolva 2 (Taken 2) tarolt a hétvégén az észak-amerikai mozikban, amelyekben összesen 50 millió dollár (mintegy 10 milliárd forint) értékben váltottak rá jegyet. A két évvel ezelőtti első részben a Neeson által alakított egykori CIA-ügynök lányát Párizsban elrabolta egy prostituáltak futtatásával foglalkozó albán banda.

A színész által alakított Bryan Millsnek sikerült kiszabadítania gyermekét, az albánok azonban bosszút esküdtek, és a második részben Isztambulban folytatódik a történet. Az Elrabolva 2-t csütörtök óta vetítik a magyar mozikban.
 


Vetítési időpontok
 
 
Az észak-amerikai box-office lista második helyére szorult vissza a múlt heti első, a Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak című animációs vígjáték 26,3 millió dolláros bevétellel. A magyar mozikban már látható produkció egy különleges szállóról szól, ahová Drakulától Frankensteing azért járnak a szörnyek, hogy kicsit ellazuljanak a stresszes munka után. Ám egy napon egyszerű földi halandó keveredik a hotelbe, amiből számos kalamajka származik. Az animációs szereplőknek olyan népszerű színészek adták hangjukat, mint Adam Sandler vagy Selena Gomez.
 

Vetítési időpontok
 
 
A harmadik legnézettebb film a Pitch Perfect című mozi volt, az énekes lánycsapatról szóló alkotásra 14,7 millió dollár értékben váltottak jegyet az egyesült államokbeli és kanadai nézők a hétvégén.

Forrás: MTI / Hír24

 

Kommentek