Filmek a hangulatodra szabva

Travolták szerint megölték a fiúkat

2012. 11. 22.

Kelly Preston és John Travolta meg van róla győződve, hogy az ételekben és italokban található vegyi anyagok miatt veszítették el három éve fiukat, vagyis ezekkel a „mérgekkel" megölték.

John Travolta és Kelly Preston mindig más állásponton volt fiúk, Jett betegségét illetően, mint a szakértők és az orvosok. Ez pedig most, majdnem négy évvel a fiú halála után sem változott.
 
A színésznő legutóbbi interjújában arról beszélt, hogy férjével biztosak abban, hogy az amerikai élelmiszeripar és az egészségügy a felelős Jett autizmusáért, a Kawasaki-szindrómájáért és Kelly szerint hazája ételei és italai olyan mérgeket tartalmaznak, amelyek károsan befolyásolják a magzatok és a kisgyerekek fejlődését. Emellett szerinte az orvosok is hibásak, mivel antibiotikumokkal tömik a kismamákat, amelyekből szintén veszélyes anyagok rakódnak le, és ezeket átadják a terhesség, majd a szoptatás alatt a piciknek. Jett például több gombás fertőzést is elkapott az anyatejtől, s ezeket egyes tanulmányok összefüggésbe hozzák az autizmus kialakulásával.
 
Biztosak abban, hogy az amerikai élelmiszeripar és az egészségügy a felelős Jett betegségéért, amelyek a halálát is okozták
Biztosak abban, hogy az amerikai élelmiszeripar és az egészségügy a felelős
 
Preston mondandójában valóban van igazság, és tényleg fontos dolgokra hívja fel a figyelmet, viszont egyes dolgokat eltúloznak, ami érthető, hiszen elveszítették gyermeküket.

Forrás: CBS / Hír24


 

Kommentek