Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Vin Diesel a rajongókra veti vigyázó szemét

Vin Diesel a rajongókra veti vigyázó szemét

2013. 03. 09.

Pontosan tudja Vin Diesel, mit várnak tőle a rajongói, ugyanis folyamatos a kommunikáció.

Az akciósztár sorozatának, a Halálos iramban-nak csaknem 25 millió lájkolója van a Facebookon, maga a kopasz színész pedig 39 millió rajongóval büszkélkedhet.
 
Amióta kijöttek a Halálos iramban 6 előzetesei, ettől hangos a közösségi média, és erről a filmről sokkal élénkebb a csevej, mint a tavaszi-nyári moziszezon többi nagy durranásáról.
 
A sorozat alkotói oda is figyelnek a rajongókra, és nem csak az általuk kedvelt szuperkocsikat illesztik be gondosan a filmekbe, hanem a legnépszerűbb sztárokat is.
 
Így került be az előző Halálos iramban-opuszba Dawyne Johnson - a pankrátorból lett akióhős természetesen a hatodik résznek is egyik főszereplője, mert beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A rajongók szavazták vissza az egyik legszexisebb latin színésznőt, Michelle Rodriguezt is, akinek karakterét sajnálatosan megölték a negyedik részben.
 
Legközelebb a Halálos iramban 6-ban láthatjuk
Az egyik legszexisebb latin színésznőt  a Halálos iramban 6-ban ismét láthatjuk
 
Egyes híresztelések szerint újabb nagy sztár kerül a sorozatba: Jason Statham, akit egyszer már felkértek, de nem vállallta, aztán állítólag mégis a producerek tenyerébe csapott. Bennfentesek úgy tudják, hogy Statham lesz majd a hetedik rész főgonosza - hacsak a rajongók másra nem szavaznak... Mondani sem kell, hogy a meglepően jó színészi képességeket felmutató harcművész, Gina Carano is népes rajongótábora aktivitásának köszönheti, hogy bekerült a Halálos iramban-sorozat csapatába.
 


Halálos iramban 6 - hazai premier: 2013. május 23.

Forrás: UIP-Media

 

Kommentek