Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Őrizetbe vették Reese Witherspoont a férjével együtt

Őrizetbe vették Reese Witherspoont a férjével együtt

2013. 04. 23.

A hollywoodi színésznő az ittasan vezető férjét szondáztató rendőrt akadályozta a munkájában és tiszteletlenül viselkedett vele.

Az Oscar-díjas filmsztárt és a kormány mögött ülő férjét, Jim Toth hollywoodi színészügynököt múlt pénteken kora hajnalban állította meg egy rendőr, mivel autójuk bizonytalanul haladt a sávok között. Az autóból kiszállított Toth elismerte, hogy ivott.
 
Witherspoon a többszöri rendőri felszólítás ellenére sem maradt a kocsiban, akadályozta a rendőrt a munkájában és tiszteletlenül viselkedett vele, ezért végül őt is előállította, és mindkettejüket őrizetbe vette.

A 37 éves színésznő, a Doktor Szöszi és A nyughatatlan sztárja ugyancsak elismerte, hogy alkoholt fogyasztott, és szabadon bocsátása után, vasárnap este kiadott közleményében bocsánatot kért magatartásáért, és hangsúlyozta, hogy minden tisztelete a rendőrségé.
 
Reese Witherspoon a Mud premierjén
Witherspoon vasárnap este már részt vett új filmje, a Jeff Nichols rendezésében készült Mud New York-i premierjén, ám a történtekről nem volt hajlandó nyilatkozni az újságíróknak.

Toth ellen vádat emeltek ittas vezetésért.

Forrás: MTI / Hír24

 

Kommentek