Filmek a hangulatodra szabva

Félmilliárdos film készül a Balatonnál

2013. 09. 25.

Ónodi Eszterrel, Csákányi Eszterrel, Törőcsik Marival és Törőcsik Franciskával a főszerepekben.

Fazekas Csaba forgatja éppen második nagyjátékfilmjét, a Swing című zenés komédiát, amelyben három nehéz helyzetben lévő nő egy szerencsés véletlen során összetalálkozik, majd miután egy dizőz felkarolja őket, létrehoznak egy haknizenekart, és körbeturnézzák a Balatont - írja a Metropol.

Ónódi Eszter egyértelmű választás volt a szerepre, mivel már korábban is jól tudtak együtt dolgozni a rendezővel. Csákányi Eszter egy gazdag budai nőt alakít, Törőcsik Franciskára pedig egy vizsgafilmben figyelt fel Fazekas Csaba.

Törőcsik-Ónodi-Csákányi, a Swing forgatásán (Fotó: Facebook)
Törőcsik-Ónodi-Csákányi, a Swing forgatásán (Fotó: Facebook)

Kulka János, valamint Csuja Imre is feltűnik a filmben, valamint tíz napig a stábbal forgatott Törőcsik Mari is, aki egy öregedő dívát játszik. "Féltem tőle, vajon milyen fizikai állapotban lesz, de amikor kamera elé kerül, és elhangzik a „tessék”, akkor teljesen megváltozik, azonnal teszi a dolgát. A külsőségeket illetően végül megegyeztünk, és belement, hogy legyen parókája meg műszempillája." - nyilatkozta a rendező a Metropolnak. Fazekas Csaba „érzelmes komédiának" titulálta a 495 millióból készülő filmet, mivel lesz benne csoportdinamika, féltékenység, összeveszés és természetesen szerelem.

A Swing 2014 tavaszán kerül a mozikba.

Forrás: Metropol / Hír24
 
 

Kommentek