Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Charlize Theron nem randizik a rendezőjével

Charlize Theron nem randizik a rendezőjével

2013. 10. 24.

A színésznő és a színész-rendező tényleg csak barátok.

Makacsul tartja magát az a pletyka, hogy Charlize Theron és Seth MacFarlane egy pár. Ezt a bulvártévék és a bloggerek arra alapozzák, hogy a két sztár hetekig együtt forgatott, és ha nyilvánosan azon kapták őket, hogy együtt ebédelnek, rögtön fedezékbe vonultak.
 
E két tény azonban kevés a boldogsághoz, mert a színésznő és a színész-rendező tényleg csak barátok. Theronnak mostanában nincs ideje párkapcsolatba bonyolódni, mert ha nem forgat, minden idejét leköti a kisfia, és MacFarlane sem szokott a munkatársaival közeli kapcsolatba kerülni, mert abból csak baj lenne.

Amin jelenleg együtt dolgoznak, az egy vicces western, az A Million Ways to Die in the West. MacFarlane azt ígéri, hogy jól ismert brutális humora a vadnyugati kulisszák között ugyanúgy működik, mint modern környezetben, és alighanem hihetünk a Family Guy és a Ted alkotójának. MacFarlane nem csak rendez, hanem maga is szerepel a filmben, akárcsak Amanda Seyfried, Liam Neeson és Giovanni Ribisi. A vicces western után nem pihen a rendező, hanem rögtön nekilát a Ted 2-nek.

Forrrás: UIPMedia
/ Hollywoodreporter.com

 

Kommentek