Filmek a hangulatodra szabva

Csak nehogy túl izmos legyen Ben Affleck

2013. 12. 01.

A Gone Girl-ben slank figurát játszik a színész, de arra is gondolnia kellett, hogy Batman szerepében szüksége lesz még jó pár kiló izomra.

Ben Affleck elkezdett gyúrni, de a Gone Girl jelmeztervezője, Trish Summerville finoman igyekszik visszafogni a színészt.
 
„Próbálom rávenni, hogy maradjon nagyjából ugyanabban a formában, amiben most van. Csakhogy elkezdett edzeni, és attól tartok, ő az a típus, akin ez nagyon gyorsan meg is látszik.” Ráadásul tudvalevő, hogy Ben Affleck magas fickó – a való életben sokkal magasabb, mint amilyennek a filmjeiben látszik. Így a várva-várt Batman a híresztelések szerint egy igazi hústorony lesz. Biztos, hogy jól fog neki állni. Na meg a filmnek is.

A Gone Girl Gilllian Flynn azonos című regényének adaptációja lesz David Fincher rendezésében,  bemutatója jövő októberre várható. A főszerepben Afflecket mint volt újságírót láthatjuk majd, akinek a felesége (Rosamund Pike) az ötödik házassági évfordulójuk napján rejtélyesen eltűnik.

Az egyelőre Batman vs. Superman munkacímű moziban, amely 2015-re vátható, Batman szerepére végül Afflecket választották (szóba jött többek között George Clooney és Christian Bale is); Supermant pedig Henry Cavill (Az acélember) alakítja majd.

Forrás: theguardian.com
 


 

Kommentek