Filmek a hangulatodra szabva

Újabb ok, amiért Dicaprio Oscart érdemel

2014. 02. 23.

Leonardo DiCaprio ezt is tudja: metált "énekel" A Wall Street farkasában.

A napokban valaki ismét jól sikerült összeillesztős mókát talált ki a saját maga és mások szórakoztatására. Az ilyen jellegű videók sikere az eredeti ötleten és a szinkron minőségén múlik, azaz mennyire sikerül összepasszintani a képet a hanggal.

A múlt héten már láthattuk Rambót, Al Pacino-t és a Blöff Bunkóját is magyar szinkronhangjaikon verselni. Ezúttal egy orosz fiatalember alkotása került a net középpontjába, Andrej Menshikov montázsában tökéletesen illeszkedik egy svéd metálbanda, a Meshuggah egyik szerzeménye A Wall Street farkasa néhány összevágott jelenetével. Leonardo pedig nagyon hasonlóan grimaszol, ahogy Jens Kidman, az említett zenekar frontembere.
 
 
Jót nevettünk, a dolog itt le is záródhatna, de... De a videó óriási sikert ért el, egy hét alatt 2.280.300 megtekintést mutat a YouTube, ennek sikerén felbuzdulva a rajongók petíciót indítottak, hogy Leo lépjen már fel a Meshuggah-val az idei Bonnaroo fesztiválon, a szintén nem mindennapi ötletet eddig már több, mint négyezren írták alá.
 
Forrás: YouTube, change.org
 

Kommentek