Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • 25 millióra perli egy bróker A Wall Street farkasát

25 millióra perli egy bróker A Wall Street farkasát

2014. 02. 24.

Egy bróker különösen feldühödött: szerinte a film egyik karakterét róla formázták. 25 millió dollárra pereli a producereket.

Andrew Greene egy New York-i bíróságra nyújtotta be keresetét, amelyben arra hivatkozik, hogy a produkcióban róla mintázták Nicky "Rugrat" Koskoff figuráját. Greene a Stratton Oakmont brókerháznál dolgozott, amit Jordan Belfort alapított, akit DiCaprio játszik. A Paramount és Red Granite Pictures nem kommentálta az ügyet.
 
Azt is kifogásolta, hogy romlott, drogos bűnözőnek állítja be a produkció - képünk illusztráció (Fotó: Thinkstockphotos)
Azt kifogásolta, hogy romlott bűnözőnek állítja be a produkció - képünk illusztráció (Fotó: Thinkstockphotos)
 
Scorsese filmjében, amely Belfort memoárjai nyomán készült, Koskoff fontos szerephez jut a brókercégnél Belfort lemondása után (szerepét egyébként P.J. Byrne alakítja). Greene a keresetben leszögezte, hogy nem járult hozzá filmbeli megjelenítéséhez. Azt is kifogásolta, hogy romlott, drogos bűnözőnek állítja be a produkció, amivel súlyosan károsítja a hírnevét.
 
A Wall Street farkasa kasszasiker volt Észak-Amerikában, az Akadémia öt Oscarra jelölte, esélyes a legjobb film kategóriában, Leonardo DiCaprio pedig a legjobb férfi színészek mezőnyében esélyes  a győzelemre.
 
Forrás: mti.hu
 

Kommentek