Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Jennifer Garner nem fecseg többet a Batmanről

Jennifer Garner nem fecseg többet a Batmanről

2014. 04. 13.

Jennifer Garner kijelentette: nem árul el több részletet férje, Ben Affleck új filmjéről, ami egyelőre a Batman vs. Superman címet viseli.

Jennifer Garner férje Batman-jelmezére tett megjegyzéseket, majd azt is elárulta, hogy a nyarat Detroitban tölti, mivel Ben Affleck ott fog forgatni, így természetesen azonnal pletykák kaptak szárnyra: ezek szerint Batman Gotham city-jét a filmben Detroit „alakítja” majd. Ezek után Garner kijelentette: többet tőle nem tudunk meg. „Kissé bajba kerültem az elszólásaim miatt, de tanultam belőle. Azt gondoltam, amit elmondok, nem lényeges információ, de úgy tűnik, mégis az. Úgyhogy több részletet nem árulok el a Batman kapcsán.”
 
Ben Affleck és Jennifer Garner az idei Oscar-gálán. Fotó: Europress Fotóügynökség
Ben Affleck és Jennifer Garner az idei Oscar-gálán. Fotó: Europress Fotóügynökség

Zack Snydert erősen kritizálták, amiért Afflecket választotta Batman szerepére, és, valljuk be, nem alaptalanul (bár lehet, hogy a jelmez alatt nem látszik majd a nulla mimika, amit a művész úr általában produkál). Superman szerepében újra Henry Cavillt láthatjuk majd, Lex Luthort Jesse Eisenberg játssza, a Csodanő szerepében pedig az izraeli szépség, Gal Gadot tűnik fel. A forgatás már ebben a hónapban elkezdődik a tervek szerint. A film a 2013-as Az acélember folytatása lesz, és izgulhat a Disney, ugyanis a Marvel Amerika Kapitányának harmadik részével egyidőben debütál majd 2016-ban.
 
Forrás: theguardian.com
 

Kommentek