Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Izzik a levegő Liam Neeson és Olivia Wilde között

Izzik a levegő Liam Neeson és Olivia Wilde között

2014. 04. 19.

Egy harmadik személy mindig csak bonyodalmakat okoz.

Neeson elhagyja feleségét Olivia Wilde szerelméért - Fotó: Europress Fotóügynökség
Liam Neeson elhagyja feleségét Olivia Wilde szerelméért - Fotó: Europress Fotóügynökség
 
Paul Haggis sokkal inkább többszálú narratíváiról ismert, elég ritkán alkalmaz melodrámát és katarktikus pillanatokban sem bővelkednek alkotásai. A rendező munkái már az Ütközések óta megosztják a nézőket általában, most ismét hasonló jellegű történetet jegyez: A harmadik (Third person) című új mozija gyaníthatóan még tovább fogja borzolni majd a kedélyeket. A film nem mellesleg jeles szereplőgárdával büszkélkedhet: Liam Neeson, Olivia Wilde, James Franco és Mila Kunis, de még Kim Basinger is felbukkan benne.

Neeson öregedő regényírót alakít, aki elhagyja feleségét (Kim Basinger) hogy összejöjjön új szerelmével (Olivia Wilde) Párizsban. A hirtelen jött őszi románc messzemenő következményekkel jár majd az íróra nézve. A második szál James Franco és Mila Kunis háborúzó ex-házaspárja újabb kínos témát feszeget: a művészházaspár hat éves fiúk felügyeleti jogáért küzd egymással. A harmadik karakterszál Adrien Brody és egy gyönyörű roma asszony (Moran Atias) kapcsolatát boncolja, akinek a lánya emberekcsempészek áldozatául esett. Bárcsak lenne valaki a filmben, aki tudna rajta segíteni.

Csupán érdekesség, de a japán plakáton a film mind a hat főszereplője előtérbe van helyezve, míg az amerikai verzió vizuális metafora: a szerető az író egyik regénye befejezésén mélázik. De hogy Wilde az író múzsája, vagy csak egy gonosz csábító, az már csak a mozikban fog kiderülni. Az alábbi angolul is sokat sejtető előzetesben mindegyikük szerepel.
 


Forrás: empireonline.com
 
 

Kommentek