Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • A hét műtárgya: Harrison Ford a nappaliban

A hét műtárgya: Harrison Ford a nappaliban

2014. 04. 20.

A Birodalom visszavág kabontömbbe fagyasztott 1:1 méretben készült élethű Han Solo makettje megvásárolható, potom 2300 angol fontért.

Fotó: www.ebay.co.uk
Fotó: www.ebay.co.uk
 
A vastag pénctárcával rendelkező fanatikus filmrajongók igényire lassan külön iparág épül, ennek ékes bizonyítéka, hogy saját batmobilunk is lehet, ha van rá egy millió dollárunk. Elvetemült Csillagok Háborúja rajongóknak készült az ennél jóval szerényebb áron hozzáférhető "műalkotás", amire az e-bayen akadtunk rá, 2300 angol fontért már hozzá lehe jutni a modellhez, ami nem semmi agyszülemény, valljuk be. Az exkluzív és egyéni iparművészeti termékeket gyártó és forgalmazó r-9  hirdetése magyarul kb. így hangzik:
 
"A Birodalom visszavág klasszikus jelenete alapján, az R9 büszkén mutatja be a a legendás Han Solo teljes méretű reprodukcióját. A film nagy felbontású állóképeinek tanulmányozása után az eredeti szobrot egy darabból faragták ki, amit aztán alimíniumból öntöttek ki.

A darab tökéletes kiegészítője minden komolyabb Star Wars kollekciónak, és egy nagyszerű lehetőség, hogy egyedülálló elemmel dobjunk fel akár a saját szobánkat. A prémium modell az elektronikus oldalsó panellel és beépített világítással is rendelkezik. De a különleges szobadísz megvásárolható ezek nélkül isnélkül ezeket a lehetőségeket, csak vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az áru székhelye az Egyesült Királyságban található, és csak gyűjtőknek készít egyedi megrendelésre, a vásárló szíveskedjen saját futárról gondoskodni, de helyszíntől függően a szállítás általunk is lehetséges. A megrendelés az Egyesült Királyságon kívül is lehetséges, de kérjük további információkért lépjen kapcsolatba velünk vásárlás előtt.

Minden kérdésre 24 órán belül válaszolunk!"
 
Fotó: www.ebay.co.uk
Fotó: www.ebay.co.uk
 
Fotó: www.ebay.co.uk
Fotó: www.ebay.co.uk
 
Fotó: www.ebay.co.uk
Fotó: www.ebay.co.uk
 
Fotó: www.ebay.co.uk
Fotó: www.ebay.co.uk
 
Fotó: www.ebay.co.uk
Fotó: www.ebay.co.uk
 
Nos, kedves Star Wars rajongók, aki egyedi Han Solo szobrot, vagy egyéb sajátos és exkluzív sci-fi iparművészeti tárgyat szeretne saját otthonába, már ezt is megteheti. Ti szeretnétek egy Han Solo panelt mondjuk a könyvespolc helyére a nappaliba?
 
Forrás: ebay.co.uk, www.r-9.org.uk
 
 

Kommentek