Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Spielberg rendezésében térhet vissza Tom Hanks

Spielberg rendezésében térhet vissza Tom Hanks

2014. 04. 23.

A CIA kérésére oroszokkal tárgyaló ügyvéd lehet Tom Hanks a Spielberg rendezte hidegháborús drámában.

Van pár közös sikerük - Fotó: Europress Fotóügynökség
Akad pár közös sikerük - Fotó: Europress Fotóügynökség
 
Pár napja röppent fel a hír, hogy Steven Spielberg ismét rendezne és már válogat a neki felkínált forgatókönyvek közül. Az is szóba került, hogy egy egyelőre cím nélküli hidegháborús thrillert választ, amiben újra együtt dolgoznának Tom Hanks-szel.

Spielberg már jó néhány mozit készített Hanks főszereplésével, a Ryan közlegény megmentése, a Kapj el, ha tudsz és a Terminál is mind nagy sikerű filmek voltak a maguk idejében, és még két második világháborús tévésorozatban (Az elit alakulat és a The Pacific - A hős alakulat) is dolgoztak már együtt. A tervben lévő új film forgatókönyvét Matt Charman írta James Donovan igaz története alapján. Hanks a CIA által megbízott ügyvédet alakítana a hidegháborús konfliktusban, akinek egy Oroszország felett lelőtt amerikai kémrepülő elfogott pilótájának kiadatását kell letárgyalnia.
 
Spielberg és Tom Hanks (Ryan közlegény megmentése, 1988) - Fotó: Europress Fotóügynökség
Spielberg és Tom Hanks forgatás közben (Ryan közlegény megmentése, 1998)

A DreamWorks szerezte meg a film jogait, a forgatókönyv is kész és Tom Hanks is benne lenne, bár hivatalosan ezt még egyik fél sem erősítette meg. Hanks döntése nagyban függhet Spielberg szerepvállalásától. Tom Hanks a most forgatás alatt álló és jövőre moziba kerülő Hologram For The King című produkcióban már biztosan szerepel, Alan Clay karakterét alakítja.

Forrás: empireonline.com
 

Kommentek