Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Bréking! Megvan a Star Wars VII szereplőgárdája

Bréking! Megvan a Star Wars VII szereplőgárdája

2014. 04. 29.

Az Erő megmutatta magát: nyilvánosságra hozták a Star Wars Episode VII szereplőinek listáját.

Az újak: John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver és Oscar Isaac
Az újak: John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver és Oscar Isaac
 
John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis (A Gyűrűk Ura-filmek Gollamja), Domhnall Gleeson, és Max von Sydow is feltűnik majd a Csillagok háborúja folytatásában. Az eredeti szereposztásból csatlakozik Han Solo, Leia hercegnő, Luke Skywalker, 3-CPO, Csubakka és R2-D2, azaz Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew, és Kenny Baker.
 
A Disney és a Lucasfilm hosszú hónapok találgatásainak vetett véget a bejelentéssel. „Izgatottak vagyunk, hogy végre megoszthatjuk a közönséggel a film szereplőinek listáját. Egyszerre örömteli és kissé szürreális végignézni, amint az eredeti film szereplői és ezek a csodás új tehetségek összeállnak, hogy újra életre keltsék ezt a világot.” – nyilatkozta J. J. Abrams, a film rendezője. „Pár héten belül kezdjük a forgatást, és mindenki megtesz mindent, hogy a rajongók újra büszkék lehessenek.”
 
Legendák és az újak: Mike Hamill, Oscar Isaac, John Boyega, Adam Driver, Abrams, Harrison Ford, Daisy Ridley, Carrie Fisher. Fotó: IMDb
Legendák és újak: Mark Hamill, Oscar Isaac, John Boyega, Adam Driver, Abrams, Harrison Ford, Daisy Ridley, Carrie Fisher. Fotó: IMDb
 
Most csak a neveket hozták nyilvánosságra, azt nem, hogy ki melyik szerepet kapta, de a Variety több forrása egybehangzóan azt állítja, hogy Adam Driver lesz a Darth Vader-szerű főellenség, Oscar Isaac (akit pár héten belül a magyar közönség is megismerhet a Llewyn Davis világa főszerepében) egy Han Solo-jellegű karaktert játszhat, Boyega pedig egy Jedi bőrébe bújuk. Daisy Ridley szerepe egyelőre bizonytalan, de mivel arról már jó ideje pletykálnak, hogy a sztoriban fontos szerepe lesz Solo és Leia hercegnő gyerekeinek, így a legvalószínűbb, hogy az ő lányukat fogja alakítani.
 
A forgatókönyvet J.J. Abrams és Lawrence Kasdan írják - utóbbi ugye nem először dolgozik az eposzon: A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér szkriptjét is ő jegyzi. A régi nagy csapatból visszatér továbbá a zseniális John Williams is, aki mind a hat eddigi film zenéjét komponálta. Bob Iger, a Disney elnöke a közelmúltban azt is elmondta, hogy a készülő film A Jedi visszatér története után harminc évvel játszódik majd és az új arcok mellett a rajongók - ahogy azt megírtuk itt és itt - régi ismerősökkel is találkozhatnak. Csak győzzék kivárni: a Star Wars VII előreláthatólag 2015 decemberében kerül a mozikba.
 
Forrás: Variety
 

Kommentek