Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Han Solo kiemelt szerepet kap a Star Wars folytatásában

Han Solo kiemelt szerepet kap a Star Wars folytatásában

2014. 04. 29.

Ami nem meglepő annak fényében, hogy Harrison Ford a készülő hetedik rész legismertebb színésze.

 
Harrison Ford Han Solo szerepében - Fotó: Europress Fotóügynökség
Harrison Ford Han Solo szerepében - Fotó: Europress Fotóügynökség
 
Már mindenhol elterjedt a hír, hogy az eredeti Han Solo tér vissza a folytatódó Star Wars sorozatba, most az is egyre biztosabb, hogy a karakter egyre jelentősebb szerepet kap a most készülő VII. részben.
 
A Star Wars  új  generációja jön
 
A készülő folytatások külön kitérnek az eredeti történet hőseinek és leszármozottaiknak sorsára. Több eredeti színész csatlakozott a jövőre érkező Star Wars folytatáshoz, Harrison Ford mellett Carrie Fisher (Leia hercegnő), Mark Hamill (Luke Skywalker) és Peter Mayhew (Csubakka) biztos szerepelni fog benne. A nagy meglepetés inkább az, hogy Han Solo kiemelt szerepet kap a VII epizódban. Márpedig nyugodtan kijelenthetjük, hogy ha Han Solo főszereplőként tér vissza, akkor biztos, hogy a Millenium Falcon űrhajó pilótájaként is láthatjuk majd. Ez az egyik legmenőbb dolog, ami történhet a folytatásban. Amellett Han Solo kétségtelenül a legtökösebb arc a galaxisban. Miért is?
 
A galaxis legnagyobb gengszterével sem félt szembeszállni - Fotó: Europress Fotóügynökség
A galaxis legnagyobb gengszterével sem félt szembeszállni - Fotó: Europress Fotóügynökség
 
Han lőtt először
 
Han Solo egy bátor gazember, aki nem fél bemocskolni a kezét.  És pontosan ez az, amire az eredeti Star Wars filmekben is szükség volt, hogy egyensúlyozza az önfeláldozó, már-már szenteskedő Jedik idealizált személyiségképét. Mert a Jedi-út ugyan minden bizonnyal nemes, mégsem éppen olyasmi, amivel az átlagemberek többsége elsőre azonosul.
 
Míg Luke és Obi-Wan a morális igazság útjára lépett, Han Solo csak azt akarta , hogy fizessék meg. Méghozzá tisztességesen. Ő volt a Star Wars minden lében kanál fenegyereke, aki véletlenül pont mindig eszméletlen rázós helyzetekben találta magát - és mindig helyt is állt. Ha kellett, ököllel, ha kellett, fegyverrel, ami természetesen sosem lézerkard volt. Han Solo a galaxis cowboya, az öntörvényű csempész, és jó pénzért szinte mindenre kapható bérenc ötvözete. Akárcsak Indiana Jones szerepében, Harrison Ford nála is egy jól időzített lövéssel rendezte le a konfliktusokat. Akárcsak az alábbi jelenetben, 02:30-tól érdekes a videó
 
 
Harrison Ford nem tűnt el a süllyesztőben
 
Persze rengeteg más oka is van Harrison Ford annyira hangsúlyozott visszatérésének. Például ő a legismertebb színész az eredeti trilógiából, ezt a nem elhanyagolható tényt a stúdió biztos nem fogja figyelmen kívül hagyni. Ti mennyire várjátok vissza a jó öreg Han Solót a Csillagok háborújának folytatásába?
 
Harrison Ford főszerepet kap az öreg Han Solo karakterében - Fotó: Europress Fotóügynökség
Harrison Ford főszerepet kap az öreg Han Solo karakterében - Fotó: Europress Fotóügynökség
 
Forrás: Yahoo UK Movie News, Deadline
 

Kommentek