Filmek a hangulatodra szabva

Ben Afflecket kitiltották Las Vegasból

2014. 05. 04.

Túl jól játszott a kaszinóban a híres színész .

Affleck feleségével, Jennifer Garnerrel Las Vegasba utazott egy kicsit szórakozni Fotó: Europress Fotóügynökség
Ben Affleck feleségével, Jennifer Garnerrel kaszinózott egy kicsit - Fotó: Europress Fotóügynökség
 
Ben Afflecket örök életre kitiltották a Hard Rock Hotel kaszinójából, mert túl jól játszott a blackjack asztalnál (nálunk inkább huszonegy néven ismert a játék). A történet ott kezdődött, hogy Affleck feleségével, Jennifer Garnerrel Las Vegasba utazott egy kicsit szórakozni. A színész kedvenc asztalához ült és huszonegyezni kezdett, egészen addig, amíg egy biztonsági őr azon nem kapta, hogy számolja a lapokat.
 
Az őr ezt jelezte is a színésznek, azaz szólt neki, hogy túl jó ebben a játékban. A hotel kaszinója ugyanakkor megengedte, hogy a többi szerencsejátékkal nyugodtan játsszon a házaspár és végül még kocsit is rendeltek számukra, amikor távoztak. Alapvetően nem illegális, ha egy játékos számolja a lapokat, de a las vegasi kaszinók ezt nagyon nem szeretik és általában a vendégeik értésére is adják, ahogy a mellékelt ábra mutatja.
 
Nem ez az első eset, hogy Ben Affleck profi kártáyásként nagyot szakít, 2001-ben ugyanitt, a Hard Rock Hotel kaszinójában 800.000 dollárt nyert csak huszonegyből. Mi azért gratulálunk Ben játékához, a kaszinó biztos nem fog tönkremenni tőle, bár egy ilyen húzás nem éppen a legjobb reklám számukra.
 
Forrás: hollywoodreporter.com
 

Kommentek