Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Brad Pitt és Angelina Jolie újra együtt készítenek filmet

Brad Pitt és Angelina Jolie újra együtt készítenek filmet

2014. 05. 06. Szerző: Naomi

A sztárvilág álompárja legutóbb a Mr. és Mrs. Smith-ben dolgozott együtt, de most újra közös projektre készülnek.

Brad Pitt és Angelina Jolie ismét közös munkához látnak: a Jolie által írt forgatókönyvből csinálnak mozit. Még nem tudni, hogy Brad Pitt csak producerként vesz-e részt a munkálatokban, ahogy azt sem, Jolie szerepel-e a filmben, vagy a kamera másik oldalán ügyködik majd. Így hát egyelőre nem szivárgott ki sok információ a készülő produkcióról.
 
Angelina Jolie és Brad Pitt a 2014-es BAFTA ceremónián. Az Oscar-gálán mindketten díjat adnak át. (Fotó: Europress Fotóügynökség)
Jolie és Pitt a 2014-es BAFTA gálán. Jó lenne újra a vásznon látni őket együtt! (Fotó: Europress Fotóügynökség)

 
Brad Pitt idén Oscart nyert a 12 év rabszolgasággal – na nem azért a pár percért, amennyit láthattuk a vásznon, hanem a produceri munkája elismeréseként. Jolie pedig a karácsonykor debütáló Unbroken című háborús drámát rendezte, amelyért még Steven Spielberg is odavan, és a Demóna című „mese” főgonoszának szerepében dolgozik – hogy mennyire lehet mesének nevezni a hátborzongatóan félelmetes filmet, azt majd meglátjuk. Egyébként Pitt is egy háborús drámára van rápörögve, amely szintén a télen debütál majd, és a Fury címet viseli. Reméljük, azért népes családjukkal is tudnak foglalkozni ennyi munka mellett. És aminek még inkább örülnénk: ha végül mindketten szerepelnének a filmben!
 
Forrás: The Guardian

Kommentek