Filmek a hangulatodra szabva

Forog a Star Wars VII

2014. 05. 16. Szerző: Lola

Most már tényleg elindult a Star Wars VII. részének forgatása - mindez egy sejtelmes fotóból derült ki, amit a filmet gyártó cég posztolt Twitterre ma reggel.

A hetedik részt rendező J. J. Abrams produkciós cége, a Bad Robot saját Twitter-oldalára tolta ki #dayone (első nap) hashtaggel a fotót, amelyen egy csapó látható némi abu-dzabi homokkal és - mi ez, ha nem végtelenül menő - a direktor Abrams és az operatőr Dan Mindel Star Wars hivatalos betűtípusával nyomott nevével.
 
Sivatagi homok, és hivatalos betűtípussal írt nevek. Elképesztő menő vagy elképesztő menő? Fotó: Twitter
Sivatagi homok, és hivatalos betűtípussal írt nevek. Elképesztő menő vagy elképesztő menő? Fotó: Twitter
 
A Star Wars új részében szereplő - és egyébként a héten a magyar mozikban a Llewyn Davis világa címszerepében debütáló - Oscar Isaac szerdán a BBC Radio 4-nek azt is elmondta, hogy a Londonban, a Pinewood stúdóban készülő részek munkálatai is hamarosan elindulnak. Isaac a titoktartásra hivatkozott, és azt már nem árulta el, hogy pontosan milyen szerepet is játszik majd a saga folytatásában. Pletykák persze vannak. A Variety-től például úgy tudjuk, hogy egy "Han Solo-szerű figurát" alakít majd. Oscar Isaac mellett az új gárdában helyet kapott Daisy Ridley, John Boyega, Andy Serkis és Adam Driver, valamint visszatérnek a régi nagy nevek is, Mark Hamillt, Carrie Fishert és Harrison Fordot is újra láthatjuk majd, de Csubakkát is a jó öreg Peter Mayhew játssza. A filmre már csak röpke másfél évet kell vérni: 2015. december 18-án kerül a mozikba. További pletykák a forgatásról itt, itt és itt, a szereposztásról pedig itt tudhatsz meg többet. 

 

Kommentek