Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Két mozijegy áráért benne lehetsz a Star Wars VII-ben. Tényleg.

Két mozijegy áráért benne lehetsz a Star Wars VII-ben. Tényleg.

2014. 05. 21. Szerző: Naomi

Világméretű "tombolát" szervez a Star Wars csapata: 10 dollárért bárki benne lehet a sorsolásban - és a Star Wars hetedik részében. Mindenki őrizze meg a nyugalmát!

J. J. Abrams így nyilatkozott az akcióról: „A Star Wars rajongócsapata az egyik leglelkesebb és legelkötelezettebb népség a világon. Hatalmas örömünkre szolgál felajánlani a lehetőséget, hogy egy szerencsés rajongó eljöhet a forgatásra, benézhet a kulisszák mögé  - mindezt úgy, hogy VIP-vendégként kezeljük. A legjobb pedig az az egészben, hogy az összegek befizetésével a rajongók az UNICEF-en keresztül a nehéz helyzetben lévő gyerekeken segíthetnek.
 
Az újak: John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver és Oscar Isaac
Ők lesznek az új arcok a hetedik Star Wars-ban: John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver és Oscar Isaac
 
Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke is megszólalt: „A Star Wars-filmek George Lucas izgalmas módszeréből készültek, amelyben a kreativitást és a technológiát ötvözte. A sorozat hetedik részének munkálatai kezdetén arra gondoltunk, tovább kell vinni azt a pozitív lendületet, amely a produkciót övezi. A Star Wars: Force for Change (Erő a változásért) nevű kampány ebben segít nekünk: szeretnénk valami jót tenni a világért. Bővebb infó és részvétel a sorsolásban itt vagy az alábbi videóban, amelyben J. J. Abrams szól a Star Wars-rajongókhoz:
 


 
 
Forrás: empireonline.com

Kommentek