Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Bréking! Új nevek a Star Wars VII gárdájában

Bréking! Új nevek a Star Wars VII gárdájában

2014. 06. 02. Szerző: Lola

Friss Oscar-díjas világszépe és egy Trónok harca-szereplő is csatlakozik.

Lupita Nyong'o, a 12 év rabszolgaságért a legjobb női mellékszereplő Oscar-díját elnyert szépség hivatalosan is csatlakozik az Episode VII szereplőgárdájához. Ugyanez a helyzet a Trónok harca Brienne-jével, Gwendoline Christie-vel is.
 
Lupita Nyong'o és Gwendoline Christie. Fotó: StarWars.com
Lupita Nyong'o és Gwendoline Christie. Fotó: StarWars.com
 
Úgy tűnik, a casting director a változatosságra törekszik: itt lesznek a régi nagyok, néhány kevésbé ismert, feltörekvő fiatal – itt írtunk róluk – és biztos, ami biztos, behúztak egy nevet, aki szintén erősen hozzáad majd a folytatásról megjelenő cikkek számához. Lupita Nyong’o ugyanis a 12 év rabszolgaság óta az egyik legtöbbet emlegetetett, legnépszerűbb fiatal színésznő Hollywoodban, akit máris stílusikonként, sőt, effektíve a világ legszebb nőjeként aposztrofálnak.
 
„Borzasztó izgatottak vagyunk Lupita és Gwendoline csatlakozása miatt” – nyilatkozta Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke. „Elképesztő élmény végignézni egy ilyen rendkívül tehetséges csapat kialakulását.” Egy biztos, a névsor egyre impozánsabb, a forgatás már tart, és az a másfél év, ami a bemutatóig hátra van, pikk-pakk elrepül. Az biztos, hogy tonnaszám áradnak a hírek. Stay tuned!
 
Forrás: ABC News
 

Kommentek