Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Hollywood 5 álompárja, akiknél igaz a holtomiglan

Hollywood 5 álompárja, akiknél igaz a holtomiglan

2014. 06. 05. Szerző: Naomi

Könnyű azt gondolni, hogy Hollywoodban „mindenki mindenkivel”, hiszen sokszor gyönyörű színésznők jóképű színészekkel forgatnak együtt – és arra is láttunk már példát, hogy egyesek a forgatáson találták meg életük párját. De nem mindenkit vakít el a csillogás: vannak sztárok, akik kitartottak szívük választottja mellett.

 
1. Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick – 17 éve együtt
 
A Szex és New York 49 éves sztárja 1997-ben ment feleségül Matthew Broderickhez, és három gyerekük van: James, valamint lány ikreik, Marion és Tabitha. Sarah Jessica Parker nemrégiben a Harper’s Bazaarnak adott interjújában így nyilakozott boldog házasságáról: „Szeretem Matthew Brodericket. Lehet, hogy őrülten hangzik, de így van. Nagyon ragaszkodunk egymáshoz, és a családunkhoz. Imádom az életünket. Imádom, hogy ő a gyerekeim apja, és miatta jött létre a mi kis világunk, amiben annyira élvezem az életet.”
 


2. Meryl Streep és Don Gummer – 36 évvel a hátuk mögött
 
A tizenhétszeres Oscar-jelölt színésznő 1978-ban ment hozzá Don Gummerhöz a szülei connecticuti házában. Négy gyermekük van: Mami, Grace, Henry és Louisa. 2003-ban Meryl Streep ezt mondta: „Nem tudom, mihez kezdenék a férjem nélkül. Meghalnék – legalábbis érzelmileg biztosaan, ha nem találkoztam volna vele.” Amikor 2012-ben a harmadik Oscarját megnyerte A Vaslady-ben nyújtott alakításáért, először is férjét említette köszönőbeszédében. „Legelőször Donnak mondanák köszönetet, mert ha a végére hagynám, addigra bekapcsolnák a zenét – és biztos akarok lenni abban, hogy hallja: minden, ami értékes számomra az életemben, tőle kaptam.”
3. Dustin Hoffman és Lisa Gottsegen – 34 közös évvel
 
A 77 éves színész 1980-ban vette feleségül Lisa Gottsegent. Négy gyermekük és két unokájuk van. Gottsegen szerint házasságuk titka az, hogy Dustin Hoffmannal megígérték egymásnak: össszetartják a családot – ami azt jelentette, hogy rengeteget utazott Hoffmannal a forgatásokra. Hoffman szerint pedig az őszinteség a lényeg: „Ha mindketten dolgoztok azon, hogy őszinték legyetek, a házasság egyre jobb lesz, a szerelem pedig elmélyül.”


 
4. Tom Hanks és Rita Wilson - 26 éve kéz a kézben
 
Rita Wilson, aki most 58 éves, először egy TV-show-ban találkozott a vele egyidős Tom Hanksszel. 1988-ban házasodtak össze, két gyerekük van, Chet ls Truman. A közösen eltöltött negyed évszázaduk után Tom Hanks, a kétszeres Oscar-díjas színész így nyilatkozott: „Mindennap csoda Rita Wilsonnal. Azt kell mondjam, hogy amikor találkoztam Ritával, azt gondoltam: pont ilyennek kell lennie, ha összeházasodsz valakivel. Egyszerre vagy gondtalan és egyszerű, de mégis felelősségteljes.”5. Goldie Hawn és Kurt Russell – 31 éve együtt
 
A két filmsztár 1983 óta van együtt, egy közös gyerekük van, Wyatt. A 69 éves Goldie Hawn nemrégiben egy rádióműsorban elmondta: „Úgy gondolom, Kurt nagyon különleges ember. Imádok vele lenni, imádom a családunkat és a családi életünket.”
 
 
Forrás: abcnews.go.com / Fotók: Europress Fotóügynökség
 

Kommentek