Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • DiCaprio partnert is talált a bosszúhadjárathoz

DiCaprio partnert is talált a bosszúhadjárathoz

2014. 07. 02. Szerző: Naomi

DiCaprio bosszúszomjas prémvadász bőrébe bújik következő filmjében. Tom Hardy is beszállt a buliba.

A New Regency hetek óta pályázik Tom Hardy aláírására a The Revenant című projekthez, de a színész nagyon elfoglalt volt, így nem jutott rá ideje, hogy döntést hozzon. Persze ha Leonardo DiCaprio benne van egy filmben, az már eleve ígéretesnek hangzik – ráadásul ők ketten ismerik egymást az Eredetből. 
 
Tom Hardy az Eredetben Leonardo DiCaprio és Ken Watanabe oldalán - Fotó: Europress Fotóügynökség
Tom Hardy az Eredetben Leonardo DiCaprio és Ken Watanabe oldalán - Fotó: Europress Fotóügynökség
 
A The Revenant című thrillert, amelynek forgatása a tervek szerint idén szeptemberben kezdődik, Alejandro González Iñárritu, a Bábel, a Biutiful és a 21 gramm rendezője jegyzi. A sztori alapja egy 2002-ben megjelent azonos című regény, amelyből Mark L. Smith  készítette a forgatókönyvet - Iñárritu már 2011 óta szemezget a történettel.
 
DiCaprio a készülő filmben egy többszörösen peches prémvadászt játszik majd, akit megtámad és majdnem megöl egy medve. Egyedül marad a vadonban, aztán két ember megtalálja – de hamarosan kirabolják és otthagyják, amikor a táborukat megtámadják az őslakosok. DiCaprionak itt telik be a pohár: több száz mérföldet gyalogol életveszélyes terepen, hogy bosszút álljon. Tom Hardy szerepe egyelőre ismeretlen. A Családi üzelmekből ismert Will Poulter is tárgyalásokat folytat a produkcióval, így elképzelhető, hogy őt is láthatjuk majd a filmben. A forgatás idén ősszel kezdődik.
 
Sőt, úgy tűnik, nagyon is összehaverkodtak... Fotó: media2.onsugar.com
Sőt, úgy tűnik, nagyon is összehaverkodtak...
 

Forrás: Variety

Kommentek