Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Leia hercegnő lánya is benne lehet a Star Wars 7-ben

Leia hercegnő lánya is benne lehet a Star Wars 7-ben

2014. 07. 03. Szerző: Naomi

Ahhoz képest, hogy milyen akkurátusan válogatta össze a szereplőgárdát J.J. Abrams, meglepő, miért nem jutott eszébe a legkézenfekvőbb megoldás: a rokoni kapcsolatok.

Egyelőre csak pletykálnak róla, hogy Carrie Fisher, a régi-új Leia hercegnő lánya is szerepelhet a hetedik Star Wars-filmben. Billie Lourd legalábbis állítólag részt vett egy castingon. A találgatások persze azonnal elkezdődtek: ezek szerint Billie Lourd Leia hercegnő lányát, vagy a hercegnő fiatalabb énjét személyesíthetné meg a filmben. A pletykáláshoz aztán a Daily Mail is csatlakozott: ők úgy tudják, állítólag J.J.Abrams azt mondta az ügyről, a szemmel látható hasonlóságok miatt választotta Billie Lourdot Leia hercegnő fiatalabb énjének szerepére.
 
Elég feltűnő a különbség.
Carrie Fishernek elég sokat kellett fogynia a mostani szerepéhez.
 
A forrásuk szerint „Carrie Fisher lánya nagyon becsvágyó színésznő és énekesnő, aki kevésbé ismert ugyan, de két kézzel kapott a lehetőség után. Édesanyja pedig támogatta a dolgot, mert szerette volna, ha egy családtagja játssza el leghíresebb szerepét. A Good Morning Britain című talk show Twitter-oldalán is megjelent az információ – viszont semmi olyat nem fűztek hozzá, hogy „állítólag”, vagy „egyes források szerint” . Még a végén tényleg elhisszük…
 


Forrás: slashfilm.com / dailymail.co.uk

Kommentek