Filmek a hangulatodra szabva

De mit keres Gollam a Star Wars VII-ben?

2014. 07. 05. Szerző: Naomi

A Slashfilm újságírója Matt Reeves-szel, a Majmok bolygója: Forradalom rendezőjével készített interjút. Kiderült: gyerekkori barátok J.J.Abrams-szel.

Nos, kezdjük az elején. Tehát Peter Sciretta, a Slashfilm munkatársa Matt Reeves-szel készített interjút, amelyben megkérdezte: mivel J.J.Abramsszal gyerekkori barátok, adtak-e egymásnak tanácsokat a Star Wars-szal vagy a Majmok bolygójával kapcsolatban. Reeves pedig elmondta neki: úgy gondolja, köze van ahhoz, hogy Andy Serkis-t (aki A Gyűrűk Ura trilógiában  és a Hobbit-filmekben  Gollamot, a A majmok bolygója: Lázadásban és a mostani A majmok bolygója: Forradalomban pedig Caesart játssza) beválogatták a Star Wars VII szereplőgárdájába.
 
a_majmok_bolygója_forradalom
Jelenet A majmok bolygója: Forradalom című filmből. Július 17-től a mozikban!
 
Reeves ugyanis megmutatott egy nagyon kezdetleges részt a Majmok bolygója: Forradalomból J.J.Abramsnak. „Mutattam neki egy picit a filmből. Valami visszajelzést akartam kapni tőle. Tudtam, hogy már ismerte és bírta Andy Serkist. És ahogy néztem őt a filmen, próbáltam kideríteni, mitől olyan zseniális. Aztán rájöttem, attól, hogy zseniális. J.J. meg azt mondta: te jó ég, hihetetlen színész! Szóval dobott egy hátast. Nem tudom, emiatt történt-e, hogy szerepet ajánlottak neki” (mármint a Star Wars VII-ben) – magyarázza Reeves. „J.J. mindig is szerette Andy-t. És már ismerték is egymást egy ideje. De talán amikor látta, az győzte meg végleg. Azt mondta nekem: „Ez úgy néz ki… nem viccelek, ha azt mondom, szerintem ez volt az egyik legjobb alakítás, amit valaha láttam.” Azt mindenesetre még nem tudni, mi lesz Andy Serkis szerepe a Star Wars hetedik részében, annyi viszont bizonyos, hogy a színészgárda egyre izgalmasabb...


Forrás: Slashfilm

Kommentek