Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Gyűlölték egymást a mozivászon álompárjai

Gyűlölték egymást a mozivászon álompárjai

2014. 07. 08. Szerző: Naomi

Gondolkoztál már azon, hogy játszanád el a kamera előtt, hogy szerelmes vagy a színésztársadba? Tételezzük fel, hogy szívdöglesztően néz ki. De mi van, ha kiderül róla: kiállhatatlan, és nem bírod elviselni? Itt van nyolc példa híres filmek híres színészeiről, akik a forgatási szünetben csaknem megfojtották egymást egy kanál vízben.

Ryan Gosling és Rachel McAdams a Szerelmünk lapjaiban

Sokkoló, nem igaz? Noah és Allie finoman fogalmazva is odáig vannak egymásért a filmben – miközben az őket alakító színészek utálták egymást. Nick Cassavetes, a rendező elárulta: lehet, hogy később összejöttek, de az biztos, hogy a forgatás kezdetekor gyűlölték egymást; annyira, hogy nem bírtak megmaradni ugyanabban a szobában. Egyszer Ryan Gosling meg is kérte, hogy rúgják ki a produkcióból McAdams-t.
 
Szóval a rendező szerint nem volt túl jóképű. Mondjuk ez tényleg nem a legelőnyösebb kép róla... Fotó: Europress Fotóügynökség
Ezt így azért elég nehéz lehetett megoldani...
 
Jennifer Grey és Patrick Swayze a Dirty dancing – Piszkos táncban 


A fesztültség a két színész között már a Vörös hajnal forgatásán nyilvánvalóvá vált (ebben is együtt játszottak), de a Dirty dancingben még jobban eldurvult az ellentét, és folyamatosan veszekedtek a forgatáson. Végül sikerült megoldaniuk a konfliktust: átbeszélték a problémáikat és barátok lettek, sőt, gyakran beszéltek a kapcsolatuk gyengédségéről. Amikor Swayze meghalt 2010-ben, Grey lerótta tiszteletét egykori partnere előtt:
 


 
 
Claire Danes és Leonardo DiCaprio a Rómeó és Júliában 

Nos, Claire Danes azt gondolta DiCaprióról, túl sokat vicceskedik és hajlamos ugratni a többieket, DiCaprio pedig azt gondolta róla, túl feszült. Na jó, de Danes 17 éves volt, és DiCaprio sem sokkal több (úgy 21)… Valószínűleg így felnőtt fejjel már nem utálják egymást.
 
rómeó_és_júlia_leonardo_dicaprio_claire_danes
Lucy Liu és Bill Murray a Charlie angyalaiban
 
Ők kicsit durvábban nyomták, mint DiCaprio és Danes. Mivel kezdjük? Hogy Murray leállította a jelenetet, és közölte: Lucy Liu totál tehetségtelen? Vagy azzal, hogy Liu bosszúból behúzott egyet neki? Hogy nem jelentek meg együtt a film egyik sajtóeseményén sem, és Murray lemondta a szerepet a második részben? 2009-ig, azaz legalább 9 éven keresztül nem is bírtak kibékülni – A Charlie angyalait 2000-ben mutatták be.
 
Lucy Liu Drew Barrymore-ral és Cameron Diazzal.
Az Angyalok: Lucy Liu Drew Barrymore-ral és Cameron Diazzal.
 
Reese Witherspoon és Vince Vaughn a Négy karácsony című filmben
 
Witherspoon folyamatosan konfliktusba került Vaughn-nal a forgatáson, mert ő mindig szerette elpróbálni a jeleneteket, míg partnere a spontaneitás híve volt. Sokszor össze is vesztek emiatt, a premieren pedig külön vonultak végig a vörös szőnyegen. Witherspoon később azt nyilatkozta, nagyon jó barátok Vaughn-nal, és bárki, aki másról pletykál, nem mond igazat. Ez azért így mégsem túl meggyőző.
 
reese_witherspoon_vince_vaughn_négy_karácsony
 

Jolie állítólag nem nézte jó szemmel, hogy Depp a forgatás alatt bulizott, folyton elkésett, és úgy általában nem találta megfelelőnek az attitűdjét. Deppnek meg az nem tetszett, hogy – szerinte – Angelina túl merev és énközpontú volt. Később olyannyira sikerült kibékülniük, hogy Jolie adott tanácsokat Deppnek, amikor azon gondolkozott, megkéri Amber Heard kezét – most már a menyasszonya. Pedig Jolie azt tanácsolta neki, ne tegye. Ki tudja, talán ezen még jobban összekülönböztek.
 
johnny_depp_angelina_jolie_az_utazó
 
Shirley MacLaine és Anthony Hopkins A change of seasons-ben

Hopkins így nyilatkozott partneréről: „a legellenszenvesebb színésznő, akivel valaha együtt dolgoztam.” Hogy azóta javult-e a kapcsolatuk? Aligha: amikor MacLaine véleményét kérdezték az őt bírálókról, köztük Hopkinsról, azt mondta: „az ő bajuk”. A filmet nálunk nem mutatták be.
 
anthony_hopkins_shirley_maclaine_a_change_of_season
 
Debra Winger és Richard Gere a Garni-zónában
 
Egyszer sikerült annyira összeveszniük a munka közben, hogy Winger élete legrosszabb élményének nevezte a produkciót. 2002-ben Winger azt mondta, Gere és ő nem igazán mondhatná, hogy barátok, de a veszekedéseik óta rengeteg idő eltelt. „Elég gyakran összefutok Richard Gere-rel” – mondta. „Olyankor viccesen megkérdezi: még mindig szörnyű dolgokat mondasz rólam?”
 
Fotó: Europress Fotóügynökség
 

Forrás: bustle.com

Kommentek