Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • 8 színész, akik előtt bezárult a szerepek szezámja

8 színész, akik előtt bezárult a szerepek szezámja

2014. 07. 18. Szerző: Naomi

Daniel Radcliffe? Az meg kicsoda? Ja, igen. Bocs, rosszul tudod a nevét. Harry Potternek hívják.

1. Teljesen mindegy, mivel próbálkozik Macaulay Culkin, sőt, az is, hogy nem kisgyerek többé. Most már örökre Kevin McCallister marad a Reszkessetek, betörők!-filmekből.
 
macaulay_culkin_reszkessetek_betörők

 
2. Daniel Radcliffe-nek talán van esélye elszakadni Harry Potter karakterétől, hiszen azóta jópár filmben láthattuk már. De mindig csak a varázsló jut róla eszünkbe.
 
daniel_radcliffe_harry_potter

 
3. Elijah Wooddal is ugyanez a helyzet: ha nem A Gyűrűk Urában látjuk, hanem más filmben, fura érzésünk támad: hogy kerül ide Frodo?
 
elijah_wood_gyűrűk_ura

 
4. David Schwimmer még rosszabb helyzetben van: kerek egy évtizeden keresztül nevettünk rajta, mint Ross Gelleren, a Jóbarátokban. Ő már csak Ross marad.
 


 
5. Jason Biggs jeleneteit sem fogjuk elfelejteni az Amerikai pite-filmekből. Most őszintén: azok után hogy tudnánk komolyan venni őt egy másik szerepben?
 
jason_biggs_amerikai_pite

 
6. James Van Der Beek, azaz Dawson Leery a Dawson és a haverokból: Dawson már csak Dawson marad.
 
dawson

 
7. Jennifer Grey, nincs mese, örökre a Dirty Dancing – Piszkos tánc Frances „baby” Hoseman-je marad. Ezen a gifen is látszik, hogy Patrick Swayze-t halálra idegesítette. Láttad már az összeállításunkat a mozivászon álompárjairól, akik a valóságban utálták egymást? Katt ide!
 
patrick_swayze_jennifer_grey_dirty_dancing

 
8. Anna Gunn, a Breaking Bad Skyler White-ja. Most már bármit tesz, soha nem lesz rokonszenves egyetlen filmben vagy sorozatban sem.
 
anna_gunn_breaking_bad
 
Forrás: Buzzfeed
 
 

Kommentek