Filmek a hangulatodra szabva

Kiszivárgott a Star Wars 7 sztorija

2014. 07. 21. Szerző: Naomi

Még másfél évet kell várni a hetedik Star Wars-mozi bemutatójára, de vannak, akik nem bírnak magukkal. Egy amerikai filmes blog például azt állítja, megtudta, mi lesz a film fő cselekménye.

Vigyázat! Aki úgy szeretne majd beülni a moziba, hogy a lehető legkevesebbet tudja a filmről és jól meglepődjön, jól gondolja meg, elolvassa-e ezt a cikket. A Disney egyelőre semmit nem árult el a most készülő, hetedik Star Wars-film történetéről, de a Badass Digest nevű amerikai filmes blog azt állítja, a tudomásukra jutott jópár információ a sztoriról. Ezeket valószínűleg korántsem kell készpénznek venni. A blog szerzői szerint a hetedik Star Wars-mozi a Jedi visszatér vége után  nagyjából 30 évvel folytatódik, és Luke Skywalker kereséséről szól.
 
Harry Potter vs Star Wars
Szerinted ki erősebb? A varázsló vagy a jedi? Katt ide!

Adott ugyanis két szereplő  (John Boyega és Daisy Ridley alakításában), akik ismeretlen tárgyra akadnak. Majd, miután találkoznak Han Solóval és Csubakkával, tőlük megtudják, hogy a rejtélyes tárgy Luke Skywalker kardja. A probléma csak az, hogy Csubakka és Han Solo a Jedi visszatér vége óta, tehát ugye 30 éve nem találkoztak Luke-kal. Így a keresésére indulnak. Persze az ellenség sem alszik: egy jeges bolygón az ellenséges erők szuperfegyver elkészítésén munkálkodnak, amellyel nem csak bolygókat, de egész naprendszereket lehet elpusztítani. Nagyban játszanak a fiúk. Ugyan csak 2015 decemberében kerül a mozikba a Star Wars hetedik része, valószínűleg nem lesz eseménytelen az addig hátralevő idő. Főleg, ha ezek a viszketeg bloggerek tovább kutakodnak.
 
Forrás: The Guardian
 
 

Kommentek