Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • 8 sztárpár, akikről nem hinnéd el, hogy együtt voltak

8 sztárpár, akikről nem hinnéd el, hogy együtt voltak

2014. 07. 22. Szerző: Naomi

El tudnád képzelni Julia Roberts-et Liam Neesonnal? Vagy Janet Jacksont Matthew McConaughey oldalán? Meredek, nem igaz? Pedig vannak még furább ex-sztárpárok is!


Sophia Coppola, a híres filmrendező Francis Ford Coppola szintén filmrendező lánya 1992-ben randizott Keanu Reeves-szel, amikor az ábrándos tekintetű Keanu édesapjával a Draculán dolgozott.
 
keanu_reeves_sophia_coppola_c_L
 
Kathy Griffin elárulta: volt köztük valami Tarantinoval 1995 körül, de soha nem feküdtek le egymással. Tarantino ugyanis mindig csak ölelésre vágyott. Most már Uma Thurman ölelgeti.
 

2009-ben volt egy röpke románca a két színésznek: látták őket  csókolózni az Emmy-bulin, majd együtt léptek le onnan. Ha valakinek nem lenne ismerős Chloe Sevigny neve, ajánljuk A hazugsággyáros című filmet, amiben szerepel. Jason Segel legfrisebb filmjéért hamarosan a moziba kell menni: a Szexvideó július 31-én debütál.
 
Chloe_Sevigny_Jason_Segel_c_L 

Nos, igen, 1980-ban még valószínűleg nem lehetett tudni, hogy Demi Moore sokszorosan lekörözi majd John Stamost, akit nagyrészt csak gagyi vígjátékokban láthattunk. A páros együtt dolgozott a General Hospital című, 1963 óta (és még ma is!) futó sorozatban, amikor összejöttek.
 
demi_moore_john_stamos_c_l 
Nagyjából egy éven keresztül tartott a kapcsolatuk, mi több, állítólag Neeson többször gondolt rá, hogy meg is kéri Shields kezét.

6. Julia Roberts és Liam Neeson

Mr. Neeson még egy jelentős skalpot begyűjtött a „micsoda nő” személyében: Julia Roberts még csak 19 éves volt, amikor együtt forgatta az akkor már 35 éves Liam Neesonnal a Gördülő kavicsok (Satisfaction) című filmet. 1987-et írunk. A pár össze is költözött, de aztán a következő évben szétmentek.
 
julia roberts liam neeson
 

2002-ben találkozott egymással Ms. Jackson és Mr. McConaughey a Grammy-gálán, ekkor esett meg a liezon. Janet Jackson ezt először nem is vallotta be. Akkor még biztos nem tudta, hogy McConaughey egyszer Oscar-díjas lesz. Bár tény, hogy Oscar nélkül semn volt rossz parti.
 
matthew_mcconaughey_janet_jackson_c_L
 

Az ő sztorijuk sem mostani: ők 1996-ban alkottak egy párt. Sőt, nem csak randiztak, hanem együtt is éltek – de a románc nem tartott sokáig. Kevesebb, mint egy év alatt vége lett.
 
Vannak viszont olyan hollywoodi párok, akiknél igaz a holtimiglan. Megtippelnéd, kik azok? Katt ide! Ha pedig jobban érdekel, kik azok a színészpárok, akik a filmben imádják, a valóságban meg utálják egymást, klikk ide!
 

Forrás: newser.com

Kommentek