Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • 10 hollywoodi páros, akikről nem gondoltad, hogy gyerekkori barátok

10 hollywoodi páros, akikről nem gondoltad, hogy gyerekkori barátok

2014. 07. 25. Szerző: Naomi

Hollywood legsikeresebb színészei is alátámasztják a mondást: a legszorosabb és –tartósabb barátságok a középiskolában születnek. Íme 10 sztárpár, akik közül a legtöbben a gimiből ismerik egymást. Vagy az oviból. Vagy a Harvardról.

1. Naomi Watts és Nicole Kidman mindketten ausztrálok, és körülbelül 13 éves koruk óta közeli barátok. Együtt jártak a North Sydney Girls' High School nevű lánygimnáziumba.
 
naomi_watts_nicole_kidman_L_C
 
2. Al Gore és Tommy Lee Jones nem egészen gyerekkoruk óta, de elég hosszú ideje barátok: akkor ismerkedtek meg, amikor szobatársak lettek a Harvardon.
 
tommy_lee_jones_al_gore_L_C
 
3. Kevin Spacey és Val Kilmer középiskolai osztálytársak voltak a Chatsworth High School-ban, Los Angelesben. Val Kilmer szerint Kevin Spacey színészi adottságai akkor még elég kiforratlanok voltak, de azóta megtanult színészkedni. Micsoda elismerés.
 
kevin_spacey_val_kilmer_L_C
 
4. Kate Hudson és Liv Tyler 1990-ben kötött életreszóló barátságot – a Crossroads Schoolban ismerkedtek meg egymással.
 
liv_tyler_kate_hudson_L_C
 
5. Paris Hilton és Kim Kardashian barátsága még régebbi: négy éves koruk óta ismerik egymást, mert együtt jártak az iskolai előkészítőre. Zsák meg a foltja, ugye.
 
kim_kardashian_paris_hilton_L_C
 
6. Cameron Diaz és Snoop Dogg – gondoltad volna? Nagyon különleges a kapcsolatuk. Különleges alatt értendő, hogy Snoop Dogg füvet adott el Cameron Diaznak, amikor együtt jártak a Long Beach Polytechnic High Schoolba.
 
cameron_diaz_snoop_dogg_L_C
 
7. Jennifer Anistont és Chaz Bonót az iskolán kívül a közös érdeklődés is összekötötte: mindketten a New York High School of Performing Arts-ba jártak. Akkor Chaz Bono még lány volt, és Chastity-nek hívták.
 
jennifer_aniston_chaz_bono_L_C
 
8. Ben Affleck és Matt Damon baráti kapcsolata azért nem annyira újdonság: Ben 8, Matt 10 éves volt, amikor találkoztak. Két sarokra laktak egymástól.
 
ben_affleck_matt_damon_L_C
 
9. Maya Rudolph és Gwyneth Paltrow barátsága sem most kezdődött: íme a bizonyíték. A képen lehetnek vagy 10 évesek.
 
gwyneth_paltrow_maya_rudolph_L_C
 
10. Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire – stílusosan – egy 1990-es castingon találkoztak. Azóta jó barátok. És milyen cukik voltak!
 
leonardo_dicaprio_tobey_maguire_L_C
 
Forrás: chacha.com

Kommentek