Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Cameron Diaz végre megmutatja! Vagy mégsem. Szexvideó kritika

Cameron Diaz végre megmutatja! Vagy mégsem. Szexvideó kritika

@Szexvideó 2014. 07. 31. Szerző: TPP

Ha egy vígjátékot azzal próbálnak eladni, hogy abban most Cameron Diaz végre megmutatja (nem mutatja meg), akkor nyilván a forgalmazó sem a poénok erejében bízik.

Felejthető nyári szórakozás lett a Diaz (húzónév) - Segel (partner) – Kasdan (rendező) trió ismételt együttműködéséből született Szexvideó. Korábbi közös sikerük, a Rossz tanár totális amoralitásával bírta nevetésre ingerelni nézőit. Üdítő volt benne, hogy gátlástalan, minden genyóságra kész hőse teljesen nyíltan gázol át mindenkin kicsiny célja (egy gazdag pasi becserkészése) érdekében. Diaz kisassszonynak határozottan jól állt a törtető picsa hálás szerepe.
 
szexvideó
 
Kevésbé izgalmas gyereknevelésbe belefáradt családanyának, aki a régi szép időkben férjével kivitelezett vad szeretkezések felett nosztalgiázik egyre népszerűbb blogjában, majd e blog sikeres értékesítését ünneplendő azt javasolja régi potenciáját hiába keresgélő hitvesének, hogy játsszanak pornófilmesdit. A videóeszköz jelenlététől ismét hevesen s maratoni hosszúságban tombol a szenvedély, ám a felvétel gondatlanságból idegen kezekbe, köztük egy titokzatos zsarolóéba kerül. A film tehát arról szól, miként próbálja visszaszerezni a szolid középosztálybeli, beérkezettnek mondható házaspár a csintalan éjszaka szociális helyzetükre és karrierjükre veszélyes, kompromittáló képsorait.
 
szexvideó
 
A poénok a félreértések, tudatos ködösítések, váratlan helyzetkomikum, és főleg a szex tárgykörében keletkeznek, de, eltérően a Rossz tanártól, ahol általában a szituációból következtek a poénok, ezúttal inkább valahogy úgy rá vannak csak aggatva a szituációra. Lehetnének egy lánybúcsús, egy berúgós vagy bármilyen más zsáner keretében eladható viccek. Időnként lehet rajtuk nevetni, de a 90. percre betelünk velük. Elég volt, azt kívánjuk, legyen megoldás (elég lapos), legyen befejezés (legalább nem húzzák sokáig), legyen főcím. Aztán másnap megkérdezhetjük partnerünket: te, mit is láttunk tegnap? Mire a válasz: miért, moziban voltunk?
 


 

Kommentek